• PRO TV
  • VIDEO Clipul viral cu Jackie Chan pentru care actorul a fost criticat masiv în mediul online

VIDEO Clipul viral cu Jackie Chan pentru care actorul a fost criticat masiv în mediul online

VIDEO Clipul viral cu Jackie Chan pentru care actorul a fost criticat masiv în mediul online

Jackie Chan este sub asediul criticilor după ce un clip recent distribuit în mediul online a stârnit furia internauților. Actorul de 69 de ani a fost pus la zid pentru relația dezastruoasă pe care o are cu fiica lui, Etta Ng Chok-lam.

Un videoclip de 40 de secunde, care prezintă aspecte din cel mai recent film lansat de Jackie Chan, a stârnit deopotrivă confuzie și furie în rândul admiratorilor săi. 

În clip, actorul de 69 de ani apare alături de tânăra actriță Liu Haocun, care în filmul Ride On interpretează rolul fiicei persoanjului principal, Luo Zhilong (Chan).

În imaginile distribuite masiv online, „fiica” îl laudă pe tată pentru incredibilele cascadorii pe care Jackie Chan le-a realizat în filme, înainte să ajungă la Hollywood. „Tati, ești grozav”, exclamă apoi „fiica” din clip.

Mulți internauți au rămas confuzi după ce au văzut acest clip, deoarece știau că veteranul filmelor de acțiune nu are o relație foarte bună cu fiica lui reală. Vezi VIDEO mai jos!


Ce s-a întâmplat cu adevărata fiică a lui Jackie Chan

Jackie Chan a fost căsătorit cu actrița taiwaneză Joan Lin, care în 1982 a născut un băiat (Jaycee Chan). Starul filmelor kung-fu a avut însă o relație extraconjugală, cu actrița Elaine Ng Yi-lei, originară din Hong Kong.

Din această relație interzisă a rezultat o fiică, pe nume Etta Ng Chok-lam. Chan nu a avut niciodată o relație bună cu fiica lui, ba mai mult nu a plătit pensie alimentară pentru ea.

În 2017, pe când fata avea 17 ani, actorul a renegat-o fiindcă ea i-a mărturisit că e lesbiană. Într-un clip postat pe YouTube în acel an, Etta Ng deplângea situația materială grea în care ajunsese din cauza homofobiei tatălui ei insensibil.

Bună, sunt fiica lui Jackie Chan, iar ea este iubita mea. Suntem fără adăpost de o lună, din cauza părinților noștri homofobi. Am dormit mai mult pe sub poduri”, a dezvăluit tânăra pe YouTube.

Cele două au mărturisit că au cerut ajutor părinților și prietenilor lor, însă aceștia nu au făcut decât să le recomande o serie de adăposturi pentru oamenii străzii.

Unde este Etta Ng acum

După ce a locuit pe străzi în Canada, Etta Ng s-a mutat în Hong Kong, unde locuiește împreună cu partenera ei de viață, Andi Autumn. Conform ziarului South China Morning Post, cele două s-au căsătorit, dar continuă să fie renegate de părinți.

Etta Ng, azi în vârstă de 24 de ani, nici nu vrea să audă de tatăl ei, celebrul Jackie Chan. În cartea sa autobiografică, Jackie Chan a recunoscut că este „un mare ticălos”. El a dezvăluit care este marele său regret: acela că și-a neglijat copiii.

Fotografii: Instagram/Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni