• PRO TV
  • Reacția lui Tzanca după ce piesa lui a fost mixată de Gianluca Vacchi

Reacția lui Tzanca după ce piesa lui a fost mixată de Gianluca Vacchi

Reacția lui Tzanca după ce piesa lui a fost mixată de Gianluca Vacchi

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România, acesta făcându-se remarcat în urmă cu câțiva ani, atunci când a început să lanseze hit după hit pe pagina lui de YouTube. Oamenii au reacționat pozitiv la melodiile acestuia și au devenit adevărați fani ai artistului. 

În urmă cu aproximativ o săptămână, la Craiova a avut loc festivalul IntenCity, acolo unde au venit mai mulți artiști atât de la noi din țară, cât și internaționali. Printre numele mari care au urcat pe scenă se numără și Enrique Iglesias, care a fost îmbrățișat și sărutat de o fană româncă. Mai mult decât atât, DJ-ul milionar Gianluca Vacchi a mixat mai multe piese cunoscute, printre care și piesa lui Tzancă Uraganu - Havana. 

În momentul în care DJ-ul a dat play melodiei lui Tzancă, publicul a fost în delir! Oamenii au cântat și au dansat pe ritmuri de manele mixate cu cele de tech house. Mai mult decât atât, aceștia au filmat întreg momentul și l-au distribuit pe rețelele de socializare. 

Tzancă Uraganu a preluat și el unul dintre videoclipurile publicate de fani și l-a repostat pe contul lui personal de TikTok. Alături de imagini, manelistul a avut și o primă reacție: „Distrez lumea și fără să fiu prezent”.

@tzzzancauraganu

 

♬ sunet original - tzzzanca uraganu ????


Sursă foto: Tzancă Uraganu/Instagram, Gianluca Vacchi/Instagram, TikTok

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni