• PRO TV
  • Carla’s Dreams, asaltat de un fan în timpul unui concert! Autoritățile au intervenit imediat

Carla’s Dreams, asaltat de un fan în timpul unui concert! Autoritățile au intervenit imediat

Carla’s Dreams, asaltat de un fan în timpul unui concert! Autoritățile au intervenit imediat

Trupa Carla’s Dreams a făcut furori de-a lungul timpului atât grație pieselor celebre, cât și datorită misterului din spatele artiștilor. Membrii trupei se bucură de un succes nemaipomenit și constant bucură fanii cu evenimentele și concertele pe care le onorează. 

Trupa Carla’s Dreams a fost prezentă zilele trecute la un concert, acolo unde au bucurat publicul cu HIT-urile lor. Din 2012 și până în prezent aceștia au lansat numeroase melodii pe care fanii le-au apreciat și le-au învățat imediat versurile. Zilele trecute, aceștia au susținut un concert, iar în mijlocul prestației vocale au avut parte de o surpriză: un om s-a urcat pe scenă. 

Mulți artiști au vorbit despre incidentele pe care le-au trăit în timpul concertelor. Acum ceva timp, Antonia a povestit că un fan i-a lins pantoful, iar acum Carla’s Dreams a avut parte de o surpriză neplăcută: un om s-a urcat pe scenă în mijlocul prestației vocale. În videoclipul postat de participanți se poate observa reacția solistului, care a rămas șocat de gestul tânărului. Autoritățile au intervenit imediat și l-au evacuat pe acesta de pe scenă, pentru a se asigura că artistul nu pățește nimic. 

@musicsnacks #musicsnacks #carlasdreams #csd ♬ sunet original - musicsnacks

Sursă foto: Carla’s Dreams/Instagram, Captură TikTok

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni