• PRO TV
  • Alin Oprea și Medana fac nuntă de basm în septembrie. De ce au ales 8 perechi de nași

Alin Oprea și Medana fac nuntă de basm în septembrie. De ce au ales 8 perechi de nași

Alin Oprea și Medana fac nuntă de basm în septembrie. De ce au ales 8 perechi de nași

Alin Oprea (Talisman) și Medana au decis să se căsătorească în luna septembrie a acestui an. Cei doi ne-au dezvăluit că evenimentul are o însemnătate aparte pentru ei, mai ales că ea va îmbrăca rochia albă de mireasă pentru prima oară. Cine sunt nașii.

Alin Oprea și Medana fac nuntă cu peste 500 de oaspeți, în septembrie, într-o locație exclusivistă din București. Cântărețul a dat vestea cea mare la câteva luni după ce a cerut-o de soție pe iubita lui, de față cu 1.000 de oameni.

Cununia religioasă și petrecerea vor avea loc în aceeași zi și vor fi două momente pline de emoție pentru cei doi.

Pentru Medana va fi pentru prima oară în viață când va îmbrăca rochia de mireasă, când va păși în fața altarului pentru Sfânta Taină a Cununiei și când va avea parte de o petrecere de Nuntă. Cel mai important lucru pentru mine este să-i ofer frumoasei mele soții sentimentul că tot ce fac este dedicat iubirii și bunătății sufletului ei, recunoștinței pentru că a fost alături de mine în cele mai grele momente din viață și că m-a ridicat de la pământ redându-mi aripile frânte. Medana este pentru mine soție, iubită și înger”, a declarat Alin Oprea pentru PROTV.RO.

Anul trecut, într-o postare pe rețelele sociale, Medana se declara fericită că a reușit să-l vindece pe artist de toate rănile trecutului.


Sursa foto: Alin Oprea

Alin Oprea și Medana, nuntă cu 8 perechi de nași

Pentru evenimentul din septembrie, cei doi au ales 8 perechi de nași, toți prieteni și apropiați de sufletul lor. Printre ei se numără personalități cunoscute publicului larg: Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea (fost ministru al Sănătății) și soțul Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Iuliana și Ninel Alexandru, Doina și Pavel Hălmăjan, Mihaela și Daniel Moldovan.

Avem 8 perechi de nași, pentru că aceasta este cifra simbolică a infinitului, exact cum este și iubirea dintre noi, fară margini. Nașii noștri sunt oameni de suflet care au fost alături de noi în cele mai grele momente și pe care-i dorim aproape și în cele mai frumoase momente. Noi îi considerăm și îi simțim ca făcând parte din familia noastră”, a adăugat Alin Oprea.

La nuntă și-au anunțat participarea peste 500 de invitați din toată țara și din străinătate. O sută dintre ei sunt colegi de scenă din toate generațiile și toate genurile muzicale. „Ne vor onora cu prezența și vedete de televiziune. Show-ul va fi unul mai spectaculos decât la marile festivaluri”, mai spune Alin Oprea. Meniul va fi unul special, ce doi optând pentru cea mai „sofisticată” variantă.

Fotografii: arhivă personală Alin Oprea

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni