• PRO TV
  • Corina Caragea are o coasta fisurata, iar Cove ia vitamine zilnic FOTO

Corina Caragea are o coasta fisurata, iar Cove ia vitamine zilnic FOTO

Corina Caragea are o coasta fisurata, iar Cove ia vitamine zilnic FOTO

Corina Caragea are o coasta fisurata, iar pe Cove il doare fiecare particica a corpului inainte de duelul de vineri seara de la “Dansez pentru tine”, cand unul dintre ei va fi eliminat din concurs in urma voturilor telespectatorilor Pro Tv.

“Ma misc de parca as avea in permanenta un cutit infipt in spate”, spune Corina Caragea care de o saptamana are o coasta fisurata care ar necesita repaus si odihna. “Suntem la duel, nu am cum sa ma opresc, ma misc destul de greu, cu dureri permanente, insa stiu sigur ca sora lui Stefan, Camelia, pentru care noi luptam, are dureri infinit mai mari decat ce simt eu, asa ca nici macar nu ma plang”, marturiseste prezentatoarea Stirilor Pro Tv din Sport.

Corina Caragea se plange ca a slabit destul de mult de cand a inceput repetitiile pentru “Dansez pentru tine”. “Nu m-am cantarit, insa simt ca am slabit cateva kilograme. Dupa concurs o sa incep o cura de ingrasare, o sa vreau sa mai pun cateva kilograme in plus”, spune Corina care recunoaste ca acum nu are timp sa manance foarte mult si nicidecum mese regulate, insa noaptea obisnuieste sa manance prajitura ei preferata, tiramisu fara sa se vada asta pe silueta.

Cat timp Corina si Stefan se antreneaza pentru a realiza dansuri impecabile, ei ii roaga pe cei de acasa sa fie alaturi de Camelia, sora lui Stefan: “I-as ruga sa o voteze pe Camelia, daca inteleg suferinta unui frate atunci cand isi vede sora chinuita intr-un pat de spital. O clipa de neatentie a unui sofer i-a schimbat lui Stefan viata dramatic. Iar Cameliei i-a zdrobit corpul. Ea are nevoie de operatii si tratamente multiple ca sa mai poata face lucruri atat de simple, dar atat de importante atunci cand le pierdem: sa isi stranga copiii in brate, sa mearga, sa se hraneasca sau sa zambeasca. Ea a fost victima unui accident rutier oribil, insa se poate recupera cu ajutorul oamenilor de acasa care o vor vota”, spune Corina indemnand pe toti cei care-si doresc sa ii sustina sa trimita sms la 1322 cu textul Corina C.

Cove ia vitamine zi de zi, mananca multe fructe, bea multa apa si repeta 7 ore pe zi fara mai mult de doua pauze pe zi pentru a putea face fata antrenamentelor pentru duelul de vineri. Cove si Claudia au trecut de la agonie la extaz in ultimele doua saptamani. Daca in cea de-a treia editie erau pe primul loc in clasament, vinerea trecuta le-a sters zambetul de pe buze si le-a adus o condamnare la duel.

“Am avut un moment de deznadejde, au fost lacrimi, apoi ne-am revenit si ne-am apucat de treaba. Trebuie sa trecem de acest duel!”, spune cu convingere Cove care a incercat alaturi de partenera lui sa faca din fiecare dans un show complex si plin de amuzament.

Daca pe ringul de dans starneste hohote de ras si ropote de aplauze, in sala de repetitii nu se lasa deloc mai prejos, Cove fiind responsabil cu buna-dispozitia din echipa lor: “Spun mereu glume, bancuri, imi place sa fie atmosfera destinsa si…distinsa la antrenamente”, glumeste el. Claudia, partenera lui, are probleme cu unul dintre genunchi care i s-a si umflat, insa face tratamente, isi pune fasa, strange din dinti si merge mai departe.

Pe de alta parte si Cove simte pana in maduva oaselor rezultatele antrenamentelor intensive de dans: “Da, am observat modificari substantiale la corpul meu de cand sunt la “Dansez pentru tine”. Cand ma trezesc dimineata, ma doare totul, fiecare particica a corpului, fiecare milimetru”, glumeste actorul care nu simte ca a slabit, chiar daca toata lumea ii spune ca este mai suplu.

Din cauza efortului urias pe care l-a depus, Cove a mancat destul de mult si nu a iertat prea multe dulciuri din preajma lui: “Am mancat ciocolata, prajituri, inghetata fara sa se depuna niciun kilogram. Iata un lucru bun!”, spune actorul care nu are foarte mult timp de odihna in ultima perioada, insa motivatia pe care o are in concurs il pune pe picioare.

“Imi doresc sa-i putem oferi Claudiei sansa unei noi vieti”, spune Cove rugand telespectatorii sa aleaga cu sufletul vineri seara si sa trimita sms la 1322 cu textul Cove, pentru ca el promite sa faca spectacol adevarat in ringul de dans.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni