• PRO TV
  • Cea mai frumoasă jurnalistă sportivă, apariție uluitoare în costum de baie pe catwalk: „Un înger de femeie!”

Cea mai frumoasă jurnalistă sportivă, apariție uluitoare în costum de baie pe catwalk: „Un înger de femeie!”

Cea mai frumoasă jurnalistă sportivă, apariție uluitoare în costum de baie pe catwalk: „Un înger de femeie!”

Ca în fiecare an, evenimentul Miami Swim Week reunește pe podiumul de modă cele mai sexy femei din lume. Cindy Marina, supranumită „cea mai frumoasă jurnalistă sportivă din lume”, a făcut furori pe catwalk după ce a defilat într-un costum de baie inedit. 

Este model, fostă jucătoare de volei, prezentatoare TV, jurnalistă sportivă în Seria A și are în palmares și un titlu de regină a frumuseții, după ce în 2019 a fost încoronată Miss Albania. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

În același an, Cindy Marina a participat și la Miss Univers, unde s-a clasat în Top 20. Superba blondină se face remarcată la fiecare apariție și este nelipsită de la derby-urile din Seria A. 

Pe contul de Instagram are peste 220.000 de urmăritori pe care îi răsfață cu instantanee provocatoare. 

Recent, jurnalista a postat un filmuleț de la Miami Swim Ink și le-a mulțumit organizatorilor pentru că a luat parte la acest spectacol. 

„O experiență suprarealistă!”, a scris ea în dreptul filmulețului care a adunat zeci de mii de vizualizări și mii de like-uri. 

Cindy a avut o apariție demnă de un îngeraș „Victoria’s Secret” pe catwalk-ul de la Miami și și-a etalat picioarele interminabile. Internauții n-au mai contenit cu laudele. 

„O adevărată zeiță!”, „Ești ireală!”, „Un înger de femeie!”, „Dumnezeule, ce picioare!”, „Ești simbolul perfecțiunii!”, „Ești uluitoare!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de frumoasa Cindy. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram Cindy Marina

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni