• PRO TV
  • Simona Sensual a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu 10 ani. Ce face și cu ce se ocupă acum

Simona Sensual a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu 10 ani. Ce face și cu ce se ocupă acum

Simona Sensual a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu 10 ani. Ce face și cu ce se ocupă acum

Simona Sensual a dispărut din lumina reflectoarelor de mai bine de 10 ani, asta nu înseamnă că în tot acest timp a stat degeaba. Fosta vedetă Tv s-a lansat în afaceri și și-a deschis propriul business în Capitală.

Cum se descurcă Simona Sensual în afaceri

Dacă în urmă cu mai bine de 10 ani, Simona Sensual se număra printre cele mai dorite femei de la noi din țară, fiind o apariție extrem de controversată. De-a lungul timpului, despre ea s-au scris vrute și nevrute, dar nu a ascultat gurile rele și și-a văzut de viață. În prezent, femeia se bucură de un real succes în afaceri. Mai exact, Simona s-a inspirat din străinătate și și-a deschis o cafenea în București, însă vrea să se extindă și în alte zone ale țării.
„Am început de curând, în București, cu o cafenea. Mai am două construcții modulare, dar le-am depozitat undeva. Încă nu le-am deschis. La ora actuală, eu merg pe linia de vânzare, produc și vând, acum, vreau să iau și din altă parte.(...) ”La peste un milion de euro m-aș gândi s-o vând. Dar acum, cu siguranță nici nu mă gândesc. Vreau să ajung la o asemenea cifră, poate aș da-o atunci. Dar mai e până acolo. Poate într-un an, poate doi, cine știe”,  a declarat Simona Sensual, în urmă cu ceva timp, potrivit wowbiz.ro.

Aceasta a ținut să explice și conceptul cafenelei sale, precizând că este un concept neobișnuit, astfel clientul are posibilitatea de a-și face cafeaua după bunul plac.
„Îmi place foarte mult ceea ce fac, îmi place activitatea în sine. Am fost peste tot, prin țară, dar și la Chișinău. Pentru că am descoperit o prăjitură specială, cu un gust, nu știu cum să spun, moldovenesc. Clientul își creează singur cafeaua. Ai ce alege, dintr-o gamă variată”, mai spunea Simona Sensual.

Sursă foto: Facebook/ Simona Sensual

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni