• PRO TV
  • Ce nu știai despre Beverly Hills 90210! Dylan trebuia să apară doar episodic, iar un alt personaj de 16 ani avea, de fapt, 29

Ce nu știai despre Beverly Hills 90210! Dylan trebuia să apară doar episodic, iar un alt personaj de 16 ani avea, de fapt, 29

Ce nu știai despre Beverly Hills 90210! Dylan trebuia să apară doar episodic, iar un alt personaj de 16 ani avea, de fapt, 29

De-a lungul anilor '90, Brandon, Dylan, Kelly, Brenda, Donna și restul tinerilor din Beverly Hills 90210 au captivat o întreagă generație.

Potrivit ew.com, sunt însă și lucruri mai puțin cunoscute, pe care fanii serialului nu le-au bănuit:
 
Dylan trebuia să apară doar în câteva episoade
 
Dylan McKay este un favorit al fanilor și l-a făcut pe Luke Perry un idol al adolescenților anilor '90. Cu toate acestea, dacă ar fi fost după șefii rețelei Fox, ar fi ieșit din show după câteva episoade. Rețeaua Fox s-a dovedit reticentă în a-l ține pe Luke Perry, dar creatorul seriei, Aaron Spelling a crezut atât de mult în personajul lui Dylan, încât a luptat pentru ca acestasă devină un obișnuit al seriei. 
 
Vârsta personajului Andrea Zuckerman era mult mai mare

Gabrielle Carteris a jucat rolul ambițiosului editor a ziarelor școlare, Andrea Zuckerman. Andrea avea 16 ani în film, dar Carteris avea de fapt 29 la acea vreme. Carteris a rămas însărcinată în al cincilea sezon al serialului, forțând scenariștii să creeze o poveste în care Andrea rămâne însărcinată. 

Războiul din Golf a ajutat spectacolul să aibă succes
 
Succesul lui 90210 se datorează, în parte, războiului din Golf. Drama pentru adolescenți a început de fapt ca un spectacol de familie centrat în jurul familiei Walsh, dar și-a mutat atenția asupra prietenilor de liceu ai lui Brandon și Brenda la jumătatea sezonului unu. Primul dintre aceste episoade centrate pe adolescenți a fost difuzat în februarie 1991, în aceeași zi în care orice altă rețea suspendase programele pentru a raporta despre Războiul din Golf. Fox nu avea un departament de știri în acel moment, așa că a difuzat 90210 și a avut parte de o creștere a audienței în urma lipsei de concurență.
 
Vezi în Galeria Foto poze de ieri și de azi cu Jason Priestley, dar și cu Brad Pitt 
 
În prezent, Jason Priestley are 53 de ani, are o familie frumoasă și continuă să activeze în actorie. 

După apariția în serialul de succes, Jason a primit mai multe roluri, în distribuții importante, precum: „Private Eyes‟, „Dark Angel‟, „Wishenproof‟, „Raising Expectations‟, „Call Me Fitz‟ și „Dear Christmas‟. S-a remarcat și în calitate de regizor pentru mai multe episoade din „Beverly Hills, 90210‟, dar și pentru „Ghost Wars‟ sau „Private Eyes‟. 

Actorul s-a căsătorit în urmă cu 16 ani cu Neomi Lowde-Priestley, alături de care are doi copii - o fiică de 15 ani, pe nume Ava și un fiu în vârstă de 13 ani, pe nume Dashiell.  

Jason Priestley a păstrat legătura cu foștii săi colegi de platou din „Beverly Hills, 90210‟. A fost fotografiat în timp ce lua prânzul cu Ian Ziering și Brian Austin Green, a participat inclusiv la o reuniune de grup pe Zoom. 

Legat de amănunte picante din viața lui, puțini știu că actorul a locuit, la începutul carierei sale cu...Brad Pitt. 

Vezi mai multe în Galeria Foto 

Despre Beverly Hills 90210
 
Serialul Beverly Hills 90210 este disponibil chiar acum pentru toți abonații VOYO. 

VOYO – Let’s VOYO!

Vezi și video:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni