• PRO TV
  • Maura Higgins, cea mai frumoasă prezentatoare din Irlanda, apariție răvășitoare la plajă: „Ești perfectă!”

Maura Higgins, cea mai frumoasă prezentatoare din Irlanda, apariție răvășitoare la plajă: „Ești perfectă!”

Maura Higgins, cea mai frumoasă prezentatoare din Irlanda, apariție răvășitoare la plajă: „Ești perfectă!”

Love Island a făcut-o celebră, iar acum a ajuns host din concurentă! Maura Higgins și-a dobândit faima în 2019, după ce a participat la sezonul 5 al show-ului fenomen. 

După participarea la Love Island, frumoasa Maura a devenit una dintre cele mai apreciate prezentatoare din Irlanda, iar popularitatea ei a ajuns până în State. În 2020, Maura a participat la Dancing on Ice, iar în 2021 a devenit prezentatoarea show-ului Glow Up Ireland. 

Recent, tânăra a anunțat că a fost cooptată în noul sezon Love Island USA. Vedeta din Irlanda a fost prezentată ca noul ambasador social pentru Love Island USA. 

Tânăra cu trup de gazelă și privire hipnotizantă este urmărită de peste 3,7 milioane de fani pe contul de Instagram, iar Maura știe cum să-i țină aproape. 

Printre filmările de la Love Island USA, Maura are timp și de plajă. Recent, tânăra în vârstă de 32 de ani și-a etalat silueta fără cusur pe o plajă din Fiji. 

Maura s-a lăsat fotografiată într-un bikini minuscul, iar fanii i-au admirat tatuajul de pe coapsă. Cu părul împletit și fără strop de machiaj, Maura a adunat zeci de mii de like-uri cu apariția sa. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

„Corp de vis, femeie de vis!”, „Ești perfectă!”, „Wow, ești atât de frumoasă!”, „Ne-ai lăsat fără cuvinte!”, „Ai fost cea mai tare concurentă! Felicitări pentru noul job! Meriți din plin!”, „Ne-ai lăsat fără cuvinte”, „Arăți senzațional”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fani. 

Maura cochetează și cu modellingul, dar este și antreprenoare. Tânăra are propria linie vestimentară. Potrivit site-urilor de specialitate, prezentatoarea ar avea o avere de peste 13 milioane de dolari. 

Love Island, show-ul care a încins imaginația întregului mapamond, în curând pe VOYO și PRO TV

Cum ar fi să ajungi într-o vilă de lux, dintr-o locație exotică, în mijlocul celor mai sexy alegeri? Love Island, formatul care a cucerit și a aprins imaginația a milioane de telespectatori din peste 25 de teritorii, din Marea Britanie până în Grecia, Germania și SUA, va fi în curând pe VOYO și PRO TV.

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască experiența unei veri de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Fă primul pas! Înscrie-te chiar acum la Love Island!

Cei care vor să descopere dragostea adevărată, în timp ce trăiesc o experiență de neuitat, pot face primul pas chiar acum. Înscrierile la reality show-ul fenomen Love Island s-au deschis pe înscrieri.protv.ro. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni