Mii de români s-au înscris la emisiunea Love Island, din primele zile de casting

Mii de români s-au înscris la emisiunea Love Island, din primele zile de casting

Love Island România este un show de televiziune care va începe în toamna anului 2023 pe PRO TV și VOYO. Formatul este inspirat de versiunea britanică a emisiunii, care a avut un succes uriaș în peste 25 de țări.

Scopul show-ului este să formeze cupluri între persoane singure, care vor trăi împreună într-o vilă de lux, sub supravegherea camerelor de filmat. Concurenții vor trebui să se cunoască, să se seducă și să se voteze reciproc, pentru a rămâne cât mai mult timp în competiție. Câștigătorii vor primi un premiu consistent și, poate, dragostea vieții lor.

Pentru a participa la Love Island România, concurenții trebuie să îndeplinească câteva condiții: să aibă între 18 și 35 de ani, să fie singuri, să fie atrași fizic de sexul opus și să fie dispuși să renunțe la viața lor privată pentru câteva săptămâni.

Chiar din primele zile de castig, mii de români s-au înscris pentru a avea șansa de a face parte din show matrimonial, menit să aducă în prim-plan iubirea reală. Acest lucru arată că există un interes mare pentru acest gen de divertisment, care combină romantismul, drama și umorul.

Love Island România promite să fie un show plin de surprize, emoții și distracție, care va captiva publicul de toate vârstele. Nu ratați premiera în curând la VOYO și pe PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni