• Emisiuni
  • Survivor România
  • Finala Survivor All Stars, 30 mai. Andrei Ciobanu, prima reacție după ce a fost eliminat în Finala Survivor All Stars. Ce a transmis concurentul

Finala Survivor All Stars, 30 mai. Andrei Ciobanu, prima reacție după ce a fost eliminat în Finala Survivor All Stars. Ce a transmis concurentul

Andrei Ciobanu este concurentul care a părăsit competiția Survivor All Stars, pe ultima sută de metri. Iată ce a declarat!

Gallery

Andrei Ciobanu și Iancu Sterp au fost cei doi concurenți pe care publicul i-a putut vota în prima sesiunea de televoting. Deși amândoi au dat tot ce au avut mai bun pentru a ridica trofeul deasupra capului, doar unul dintre ei s-a calificat în etapa finală alături de Zanni: Iancu.

Înainte de a părăsi complet competiția, Andrei Ciobanu a spus câteva cuvinte despre parcursul lui în show și despre sentimentele care îl apasă în aceste momente:

„Domnule Dan, mă bucur pentru Iancu, este și va rămâne prietenul meu. Mă bucur că am ajuns până aici, am cunoscut oameni frumoși. Pentru familia mea sunt un câștigător! Mă întorc la familia mea. Vă mulțumesc! Mulțumesc Survivor All Stars pentru cea mai epică competiție. Sunt ceea ce sunt astăzi datorită Survivor All Stars!”, a spus Andrei Ciobanu.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni