• Emisiuni
  • Survivor România
  • Finala Survivor All Stars, 30 mai 2024! Zanni este concurentul care se califică direct în a doua sesiune de vot în Finala Survivor All Stars! Ce se întâmplă cu Iancu Sterp și Andrei Ciobanu

Finala Survivor All Stars, 30 mai 2024! Zanni este concurentul care se califică direct în a doua sesiune de vot în Finala Survivor All Stars! Ce se întâmplă cu Iancu Sterp și Andrei Ciobanu

Finala Survivor All Stars vine la pachet cu o serie de surprize pentru telespectatori! Iancu Sterp și Zanni intră în lupta supremă, pentru a se propulsa direct în a doua sesiune de televoting.

Gallery

Iancu Sterp și Zanni au dovedit, în prima probă din această seară, că sunt hotărâți să dea totul pe traseu pentru a pune mâna pe marele trofeu și pe premiul în valoare de 100.000 de euro! Cei doi au ajuns în ultima probă de teren de la Survivor All Stars, iar câștigătorul acesteia  este propulsat direct în ultima sesiune de vot a telespectatorilor!

După o luptă dificilă, Zanni a fost cel care a câștigat proba și și-a adjudecat locul direct în ultima sesiune de vot din Finala Survivor All Stars 2024!

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI VIZIONATĂ PE VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni