• PRO TV
  • Primul mesaj transmis de Iancu Sterp, după ce a pierdut finala Survivor All Stars în fața lui Zanni. Războinicul, copleșit de sprijinul primit: „O susținere fantastică”

Primul mesaj transmis de Iancu Sterp, după ce a pierdut finala Survivor All Stars în fața lui Zanni. Războinicul, copleșit de sprijinul primit: „O susținere fantastică”

Primul mesaj transmis de Iancu Sterp, după ce a pierdut finala Survivor All Stars în fața lui Zanni. Războinicul, copleșit de sprijinul primit: „O susținere fantastică”

Iancu Sterp a pierdut finala Survivor All Stars, ieșind pe locul doi. Zanni a fost desemnat câștigător, în urma voturilor trimise de telespectatori.

Gallery

La câteva ore distanță de când a ieșit pe locul doi în finala Survivor All Stars, Iancu Sterp a transmis un mesaj tuturor celor care îl susțin, pe rețelele de socializare. Fratele lui Culiță Sterp a fost mișcat de mesajele pe care le-a primit.

Mesajul lui Iancu Sterp, după ce a pierdut finala Survivor All Stars

Asemenea lui Zanni, Iancu Sterp a avut o mulțime de susținători, iar acest lucru a reieșit inclusiv de toate mesajele pe care le primea de-a lungul competiției. Acesta a fost numit de Zanni drept cel mai de temut adversar al său, alături de care și-a și dorit să se lupte în finală.

Citește și:

​În urmă cu doar câteva minute, Iancu Sterp le-a mulțumit tuturor celor care l-au votat și care i-au fost alături. Acesta a fost copleșit de mesajele frumoase pe care le-a primit, așa cum s-a întâmplat și în sezonul în care a participat pentru prima oară.

„În primul rând, vreau să vă mulțumesc, pentru că am avut parte de o susținere fantastică din partea voastră și nu pot decât să mă înclin în fața voastră! Vă mulțumesc din suflet, că, din nou, mi-ați fost alături!”, a transmis Iancu Sterp.

Culiță Sterp, alături trup și suflet de fratele lui

Culiță Sterp a postat, în urmă cu doar câteva ore, un mesaj, în urma finalei Survivor All Stars. Artistul a recunoscut că este supărat din cauza rezultatului, sperând ca fratele lui să fie cel care pleca acasă cu trofeul și cu marele premiu.

Citește și:

„Da, deci s-a terminat finala Survivor. Felicitări, Zanni! Asta este, în viață pierzi, câștigi, trebuie să mergi înainte. M-aș fi bucurat din suflet ca fratele meu să fie cel care câștigă trofeul, dar se pare că n-a fost să fie. (oftează) Sunt un pic supărat, un pic mai mult, dar asta e”, a transmis Culiță Sterp.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni