• PRO TV
  • Culiță Sterp și Iancu Sterp o dau în judecată pe Mara Bănică, după ce jurnalista le-a adus mai multe acuzații grave: „Să vă fie rușine”

Culiță Sterp și Iancu Sterp o dau în judecată pe Mara Bănică, după ce jurnalista le-a adus mai multe acuzații grave: „Să vă fie rușine”

Culiță Sterp și Iancu Sterp o dau în judecată pe Mara Bănică, după ce jurnalista le-a adus mai multe acuzații grave: „Să vă fie rușine”

Culiță Sterp și Iancu Sterp o dau în judecată pe Mara Bănică. Celebra jurnalistă a făcut mai multe acuzații grave la adresa familiei celor doi, iar artistul și fratele lui sunt deciși să meargă în instanță.

Gallery

Zilele trecute, Mara Bănică a făcut o postare, pe rețelele de socializare, spunând că îl susține pe Zanni, deoarece, pe lângă faptul că este un sportiv bun și o persoană care s-a folosit de banii câștigați la Survivor responsabil, este și o persoană corectă, în comparație cu Iancu Sterp și familia sa.

Familia lui Culiță Sterp a primit acuzații extrem de grave din partea jurnalistei Mara Bănică

În mediul online, Mara Bănică a adus mai multe acuzații extrem de grave la adresa lui Culiță Sterp, dar și la adresa familiei acestuia: amenințări, agresiune fizică și verbală, dar și înșelăciune.

Mai mult decât atât, Mara Bănică a postat și o presupusă convorbire pe care a avut-o cu Daniela, logodnica lui Culiță, în care o sfătuiește pe aceasta să îi țină piept soacrei sale, pentru a nu avea de suferit.

Citește și:

​De asemenea, logodnica artistului nu doar că a confirmat spusele Marei Bănică, dar a și precizat că au existat discuții pe această temă, însă situația este destul de delicată. Despre presupusa lor conversație, Culiță și Daniela au mărturisit că nu este reală:

Mara Bănică: „Eu nu știu cum de o suporți. Eu făceam circ zilnic cu ea. Pune-o la punct ca să nu te pună ea și să-l întoarcă și pe Culiță împotriva ta că vrăjitoarea este în stare. Eu dacă aveam așa mamă o pocneam peste gură”,

Daniela: „Nici pocnită nu își mai revine. Crede mă că i-a făcut Culiță și scandal urât și tot degeaba. Măcar el ține cu mine mereu, dar a zis și el...e neputincios, ce să îi facă, să o ia la bătaie? Mie mi-e milă și de el sincer...că e între noi. Și la TV e o variantă cenzurată de-a ei”.

Culiță Sterp și Iancu Sterp o dau în judecată pe Mara Bănică

Acuzațiile și conversația despre care spun că nu era reală nu au rămas fără răspuns, iar, pe lângă afirmațiile făcute în mediul online de cei doi frați, au asigurat-o pe Mara Bănică de faptul că se vor vedea în instanță.

Reacția artistului a fost vehementă, mărturisind că nu poate permite ca nimeni să spună astfel de lucruri despre el, dar, mai ales, despre familia sa.

Citește și:

„Doamna Mara Bănică să vă fie rușine pentru că faceți afirmații FALSE foarte grave la adresa mea și a familiei mele și pentru că faceți și conversații false mai nou! Pentru toate astea o să ne vedem în instanță! E prea mult deja unde se ajunge pentru denigrarea familiei mele.

Și eu îmi susțin fratele că să câștige finala Survivor dar nu denigrez pe nimeni pentru asta și nu aduc afirmații false la adresa celorlalți concurenți”, a scris Culiță Sterp, în mediul online.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni