• PRO TV
  • Ce a declarat Andrei Ciobanu, în afara camerelor de filmat, după ce s-a terminat finala Survivor All Stars. Cu cine a rămas prieten: „Doi oameni adevărați”

Ce a declarat Andrei Ciobanu, în afara camerelor de filmat, după ce s-a terminat finala Survivor All Stars. Cu cine a rămas prieten: „Doi oameni adevărați”

Ce a declarat Andrei Ciobanu, în afara camerelor de filmat, după ce s-a terminat finala Survivor All Stars. Cu cine a rămas prieten: „Doi oameni adevărați”

Andrei Ciobanu este concurentul care a părăsit competiția Survivor All Stars, pe ultima sută de metri. Alături de Iancu Sterp, el a intrat în prima sesiune de televoting. Iancu Sterp a obținut mai multe voturi și a intrat în etapa finală.

Gallery

​Survivor All Stars 2024 s-a încheiat aseară, 30 mai, într-o atmosferă plină de emoții, în Republica Dominicană, unde s-au adunat toți concurenții de la începutul competiției. Trofeul a fost câștigat de Zanni, care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, în etapa finală de televoting. 

Andrei Ciobanu, care s-a numărat printre cei trei finaliști, s-a arătat destul de vesel și împăcat cu rezultatul pe care l-a obținut în concurs. El a înregistrat un video cu telefonul său și a împărtășit tot ce are pe suflet, imediat după ce s-au încheiat filmările în studioul din Republica Dominicană. 

„Dragilor, cam asta a fost finala. Aici, în spatele meu e consiliul. Vă iubim, vă mulțumim. Vă mulțumesc personal că ați fost alături de noi. Asta a fost să fie. Eu am dat tot ce-am putut. A fost cea mai tare experiență din viața mea și vă mulțumesc din toată inima că ați fost și sunteți alături de mine, de familia mea, de Mari și de Tudor. Survivor All Stars s-a terminat, să vedem ce o să mai vină de acum”, a spus Andrei Ciobanu, dând de înțeles că este deschis către noi proiecte TV. 

Concurentul a rămas în relații de prietenie cu Iancu și cu TJ Miles. Cei trei au făcut o fotografie după finală. 

„O prietenie frumoasă! Doi oameni adevărați”, a scris Andrei Ciobanu în dreptul pozei. 

​După competiție, Andrei Ciobanu și-a manifestat recunoștința pentru prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel. 

„Domnu’ Dan, un munte de talent, o sursă de inspirație, un om căruia îi mulțumesc pentru felul în care mi-a descris trăirile, emoțiile și sentimentele în fața voastră”

La rândul lui, Daniel Pavel a menționat pe pagina de socializare despre parcursul lui Andrei Ciobanu în concurs. Prezentatorul a scris câteva cuvinte despre fiecare finalist. 

„Concurent în chiar primul sezon al show-ului nostru și finalist al sezonului sezoanelor SURVIVOR All Stars duce acasă, la a lui tot survivor logodnica @cuciurean_marilena.official sezonul al doilea și la primul bebe Survivor - Tudor (de acum deja mare, gata de trasee) mesajul puterii și adaptării la situațiile în care te poate pune viața. Iar acest sezon al testelor supreme l-a testat bine pe Andrei și l-a găsit puternic, sportiv și artist, deopotrivă. Felicitări, Andrei, transferă pe mai departe energia arătată în show şi inspiră cele mai înalte emoții, acolo, acasă”, a scris prezentatorul despre Andrei Ciobanu. 

​Vezi și: 

Sursă foto: arhiva PRO TV, Instagram 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni