• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 30 mai. A început FINALA Survivor All Stars 2024! Daniel Pavel, primele declarații din cea mai așteptată seară a competiției

Survivor All Stars, 30 mai. A început FINALA Survivor All Stars 2024! Daniel Pavel, primele declarații din cea mai așteptată seară a competiției

Survivor All Stars este aproape de final! În această seară, publicul va decide cine este concurentul care merită să ridice trofeul deasupra capului și să primească premiul în valoare de 100.000 de euro.

26 de concurenți au pășit timizi în cel mai puternic show de supraviețuire din toate timpurile: Survivor All Stars! Aceștia, deși nu se aflau la primul contact cu jungla Dominicană, au avut emoții mari și au încercat să ofere tot ce au mai bun pentru a rămâne cât mai mult timp în concurs.

După 19 săptămâni, doar trei concurenți au ajuns în Finala pe care o țară întreagă o aștepta cu sufletul la gură: Zannidache, Andrei Ciobanu și Iancu Sterp.

Înainte ca telespectatorii să vadă cine este câștigătorul sezonului suprem Survivor, Daniel Pavel ține un discurs care ajunge până în inimile celor de acasă:

„Până acum a fost rândul lor să demonstreze că sunt cei mai buni! Acum e rândul vostru! Voi veți alege prin voturile voastre campionul Survivor All Stars. Ne aflăm la începutul acestei nopți magnifice, împreună cu foștii concurenți care au trecut prin experiența legendară Survivor All Stars. Înainte de a afla cine va fi câștigătorul All Stars, să vedem cum a decurs ultima zi în tabără, dar și ultimele bătălii și vom descoperi, de asemenea, cine își asigură locul în Finală”, a spus Daniel Pavel. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni