• Emisiuni
  • Survivor România
  • Finala Survivor All Stars 2024. Cine este CÂȘTIGĂTORUL trofeului Survivor All Stars 2024 și al premiului de 100.000 de euro! Prima reacție a concurentului

Finala Survivor All Stars 2024. Cine este CÂȘTIGĂTORUL trofeului Survivor All Stars 2024 și al premiului de 100.000 de euro! Prima reacție a concurentului

Într-o seară plină de emoții și suspans, Zanni a fost declarat câștigătorul competiției Survivor All Stars! Iată ce a declarat imediat după câștigarea trofeului și premiului în valoare de 100.000 euro!

Gallery

Călătoria lui Zanni în competiția Survivor All Stars a fost una plină de provocări și momente memorabile. De la prima zi pe insulă, el s-a remarcat prin determinare și abilitate, reușind să câștige respectul colegilor de echipă și al adversarilor. Fiecare provocare a fost o ocazie pentru Zanni de a-și demonstra forța fizică și agilitatea mentală, aspecte esențiale pentru a supraviețui în această competiție dură.

Finala competiției Survivor All Stars a fost una plină de tensiune, cu momente de neuitat pentru telespectatori. În ultimul consiliu tribal, publicul a avut ultimul cuvânt de zis și, astfel, datorită fanilor, Zanni a ridicat din nou trofeul Survivor deasupra capului!

„Yessss!”, a spus Zanni când a ridicat trofeul!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni