• Emisiuni
  • Love Island România
  • Love Island After, episodul 8. Denis și Alexia au rămas împreună și se declară împliniți: „Am format o conexiune puternică”

Love Island After, episodul 8. Denis și Alexia au rămas împreună și se declară împliniți: „Am format o conexiune puternică”

Love Island After, episodul 8. Denis și Alexia au rămas împreună și se declară împliniți: „Am format o conexiune puternică”

Primul sezon Love Island România s-a terminat, dar povestea concurenților continuă într-un nou show incitant și plin de surprize, în care putem urmări parcursul acestora după întoarcerea în țară. Cum evoluează conexiunile create în vilă și cum este readaptarea la viața de dinainte vedem în fiecare joi, pe VOYO, în show-ul Love Island After.

În episodul 8 Love Island After, Denis și Alexia povestesc cum s-au apropiat mai mult după ce s-au întors în țară. 

Gallery

„Love Island pentru mine a fost o experiență foarte plăcută. Ceva de neuitat. Am trăit niște momente extraordinare. Sunt convins că nu voi trăi niciodată în viața mea ce am trăit acolo și am ieșit foarte împlinit, pentru că sunt cu Alexia”, spune Denis.

„Am fost dezamăgit că am ieșit pe locul 3, dar o să se vadă în viitor că iubirea din tre mine și Alexia a fost cea mai puternică din emisiune”, a mai adăugat el. 

„Pentru mine, personal, ce s-a întâmplat la Love Island, cel mai frumos și special a fost faptul că l-am cunoscut pe Denis și că am format o conexiune puternică cu el și mă bucur pentru asta”, a menționat Alexia.

Fata mărturisește că Denis o răsfață, pregătindu-i micul dejun, în fiecare dimineață: „Este așa cum era și în vilă, nu a fost de fațadă, e un băiat de nota 10”.

În epidosul 8, poți vedea cum a decurs întâlnirea Alexiei cu familia lui Denis. 

Activează Modul Betano în Love Island After. Urmărește aventurile concurenților după ieșirea din vila iubirii.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni