Cine este Andrei Bordeianu, concurent la Love Island România: „Mușchii nu înseamnă doar look”

Cine este Andrei Bordeianu, concurent la Love Island România: „Mușchii nu înseamnă doar look”

Love Island România este aproape aici! Aplicația a fost deja lansată și este disponibilă pe Google Play și App Store, iar premiera show-ului va fi duminică, 1 octombrie 2023, pe VOYO și următoarea zi la PRO TV.

Andrei Bordeianu se numără printre cei 10 tineri extrem de hot care au acceptat provocarea Love Island România! Acesta este pasionat de sport, face adesea mișcare, iar trupul lui poate doved faptul că orele petrecute în sala de forță nu au fost de prisos. Cu toate acestea, concurentul este conștient că activitatea fizică nu îți aduce doar un aspect fizic de invidiat, ci și motivație, ambiție și determinare.

”Mușchii nu înseamnă doar look, sunt dovada determinării și a forței de a nu renunța. Vreau tot ce e top, pentru că și eu sunt top!”,
ne-a spus el.

În ceea ce privește femeia perfectă pentru Andrei, aceasta trebuie să fie frumoasă, inteligentă, înaltă, cu forme, să fie amuzantă și energică. Haideți să descoperim împreună dacă o va întâlni în vila Love Island!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LoveIslandRo (@loveislandro)


Pentru a-i cunoaște pe toți concurenții, nu uitați să descărcați aplicația Love Island, disponibilă pe Google Pay și App Store. Odată descarcată, aceasta îți permite să fii extrem de aproape de personajele tale preferate din emisiune, poți vota cine părăsește insula și vei avea acces la scene exclusive, care nu vor fi difuzate la PRO TV sau pe VOYO.

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască o experiență neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni