• Emisiuni
  • Love Island România
  • Povestea concurenților Love Island România continuă într-un nou show, pe VOYO. A început Love Island After!

Povestea concurenților Love Island România continuă într-un nou show, pe VOYO. A început Love Island After!

Povestea concurenților Love Island România continuă într-un nou show, pe VOYO. A început Love Island After!

Primul sezon Love Island România s-a terminat, dar povestea concurenților continuă într-un nou show incitant și plin de surprize, în care putem urmări parcursul acestora după întoarcerea în țară. Cum evoluează conexiunile create în vilă și cum este readaptarea la viața de dinainte vedem în fiecare joi, pe VOYO, în show-ul Love Island After.

”În iubire și-n război, totul este permis! Dacă primul sezon Love Island s-a încheiat, noi ne-am permis să tragem cu ochiul la viețile personale ale concurenților. Înapoi în țară, departe de soarele strălucitor de pe insulă, au șansa să strălucească din nou. #ÎncepeLoveIslandAfter #PovesteaContinuă”, spune Dragoș Răduță, vocea Love Island, cel care le-a urmărit parcursul în fiecare zi și a comentat toate gesturile concurenților.

Mădălina, Gabriela și Vlad sunt protagoniștii episodului din această săptămână, iar pentru prima dată, cei trei se vor întâlni în țară la filmările videoclipului Gabrielei. ”Are același vibe ca al meu și nici nu am forțat lucrurile, a venit totul natural. Cred că dacă l-aș fi prins în vilă formam un cuplu drăguț”, a spus Mădălina atunci când l-a văzut pe Vlad. Și pentru el lucrurile ar fi stat diferit dacă s-ar fi descoperit în emisiune: ”Dacă Mădălina era în vilă, 100% totul era diferit. E ce trebuie!”. Chiar dacă în vilă au avut ghinionul să nu se conecteze cu nimeni, norocul lor poate fi chiar Love Island After.

Ce fel de relație se dezvoltă între Vlad și Mădălina, dar și ce o va face pe Gabriela să spună: ”Vă zic amândurora, eu o să vă fiu nașă la nuntă, vă cânt toată seara”, vedem pe VOYO.

VOYO – Let’s VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni