• PRO TV
  • Denis Iuga, „bogat” în milioane de vizualizări alături de iubita lui de la Love Island

Denis Iuga, „bogat” în milioane de vizualizări alături de iubita lui de la Love Island

Denis Iuga, „bogat” în milioane de vizualizări alături de iubita lui de la Love Island

Denis Iuga, content creator și fost concurent la emisiunea "Love Island", continuă să își impresioneze fanii printr-un video care a depășit granițele României și care a atins cifra de 45 de milioane de vizualizări.

Cel mai vizionat reel de pe canalul său a fost făcut împreună cu Alexia Filip, iubita lui Denis, de asemenea fostă concurentă "Love Island", locul în care cei doi au început o frumoasă poveste de dragoste.

Cu o prezență carismatică și autentică, Denis Iuga a reușit să păstreze interesul publicului său prin momentele sale autentice și prin conținutul creat alături de Alexia. Denis Iuga și iubita sa au creat un reel captivant, în care împărtășesc cu fanii lor momente amuzante, romantice și autentice pe celebrul soundtrack din Titanic.

Succesul acestui conținut de pe Instagram subliniază conectarea emoțională pe care o au cei doi, iar depășirea pragului de 45 de milioane de vizualizări reprezintă o mare bucurie pentru Denis, care spune: "Am repetat aceste mișcări din clip câteva ore până când ne-a ieșit fix ce ne doream. Am fost extrem de surprins de feedback-ul oamenilor și de milioanele de vizualizări. Mă uitam încontinuu la telefon și nu-mi venea să cred că de la o oră la alta, clipul creștea cu încă 5 milioane vizualizări. E wow. Sunt recunoscător pentru toată expunerea de care am parte prin platformele de socializare și prin emisiunea Love Island".

View this post on Instagram

A post shared by Denis (@denis.iuga)

Denis face parte din portofoliul de content creators al agenției Squad Influencers și promite conținut creativ și de acum înainte pe Instagram și TikTok pentru comunitatea lui dedicată.

Unde îl poți urmări pe Denis: 

Instagram: https://www.instagram.com/denis.iuga/

TikTok: https://www.tiktok.com/@iuga_denis

Primul sezon Love Island România s-a terminat, dar povestea concurenților continuă într-un nou show incitant și plin de surprize, în care putem urmări parcursul acestora după întoarcerea în țară. Cum evoluează conexiunile create în vilă și cum este readaptarea la viața de dinainte vedem în fiecare joi, pe VOYO, în show-ul Love Island After.

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni