Love Island: After este pe VOYO!

Love Island: After este pe VOYO!

Love Island România 2023 s-a terminat, însă noi suntem în continuare alături de personajele preferate din show. Love Island: After le oferă abonaților VOYO posibilitatea de a urmări viețile private ale concurenților, după ieșirea din emisiune.

Love Island România 2023 a fost show-ul care i-a cucerit pe români! Acest produs marca VOYO a reușit să le arate abonaților că dragostea adevărată există, chiar dacă nu a fost întâlnită în viața de zi cu zi. În ediția difuzată vineri, 10 noiembrie 2023, Adrian și Anne-Marie au fost desemnați câștigătorii marelui premiu, dar și cel mai solid cuplu din vila Love Island. 

După încheierea show-ului fenomen Love Island, abonații VOYO au acum oportunitatea de a urmări evoluțiile concurenților lor preferați în cadrul noului proiect intitulat „Love Island: After”. Acesta oferă privitorilor o incursiune detaliată în viețile participanților după întoarcerea lor acasă.

În cadrul acestui program, fanii au posibilitatea să descopere nu doar primele impresii ale concurenților în momentul revenirii în România, ci și să exploreze conexiunile interpersonale formate și păstrate în urma experienței lor din insulă.

Astfel, „Love Island: After” aduce în prim plan aspecte inedite ale vieților lor post-aventură și oferă o perspectivă detaliată asupra modului în care această experiență a influențat relațiile și interacțiunile dintre participanți.

În primul episod, care este deja disponibil pe VOYO, Mădălina, Vlad și Gabriela și-au spus povestea de dincolo de Love Island România. 

VEZI PE VOYO PRIMUL EPISOD LOVE ISLAND ROMÂNIA: AFTER

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni