Cine este Denis Iuga, concurent la Love Island România. Are peste 150.000 de fani pe TikTok

Cine este Denis Iuga, concurent la Love Island România. Are peste 150.000 de fani pe TikTok

Love Island România este aproape aici! Dacă încă nu ți-ai luat aplicația care îți permite să vezi scene exclusive ce nu vor fi difuzate la PRO TV sau pe VOYO, să iei decizii în ceea ce privește cursul acțiunilor din emisiune sau să fii la curent cu personajele tale preferate, acum este momentul!

Love Island România este show-ul fenomen care a făcut furori în peste 25 de țări, iar începând cu 1 octombrie 2023 va fi difuzat și pe VOYO, iar următoarea zi la PRO TV. Înainte să vedem ce se va întâmpla pe insulă cu cei 10 tineri pregătiți să se îndrăgostească, haideți să îi cunoaștem împreună.

Denis Iuga are doar 21 de ani, însă până la această vârstă a reușit să își contureze extrem de bine personalitatea. Atras de rețelele sociale, de sport, dar și de distracție, tânărul este pregătit să își întâlnească jumătatea și chiar să se căsătorească cât mai curând.

 ”Visez la o familie uriașă, dar trebuie să încep cu pași mici: întâi găsesc fata potrivită, la timpul potrivit. Dacă începem repede, o să joc fotbal cu strănepoții!”, spune acesta.

Mai mult decât atât, Denis a reușit deja să se lanseze în carieră, acesta fiind creator de conținut pe Instagram și TikTok. Până în acest moment, el este urmărit de peste 150.000 de oameni care abia așteaptă să îl cunoască din ce în ce mai bine la Love Island România.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denis (@denis.iuga)

Pentru a-i cunoaște pe toți concurenții, nu uitați să descărcați aplicația Love Island, disponibilă pe Google Pay și App Store. Odată descarcată, aceasta îți permite să fii extrem de aproape de personajele tale preferate din emisiune, poți vota cine părăsește insula și vei avea acces la scene exclusive, care nu vor fi difuzate la PRO TV sau pe VOYO.

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască o experiență neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni