Love Island, 9 octombrie. Diana face cunoștință cu cei cinci băieți din vilă

Love Island, 9 octombrie. Diana face cunoștință cu cei cinci băieți din vilă

În ediția de astăzi, 9 octombrie 2023, apar nu una, nu două, ci trei bombshell-uri! Prima dintre acestea este Diana, o tânăra de 22 de ani pregătită să își întâlnească sufletul pereche. Iată cine i-a atras deja atenția!

Gallery

​Love Island România pregătește surprize atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenți. În episodul șapte al primului sezon intră în ecuație trei bombshell-uri, pregătite să strice sau să consolideze și mai mult cuplurile din vilă.

Diana este prima care îi cunoaște pe băieți. Aceasta are 22 de ani, iar timp de șapte ani a lucrat ca model, de curând renunțând la această carieră din cauza standardelor de greutate impuse de agențiile de modă:

„Sunt Diana, am 22 de ani și sunt din Iași. În prezent sunt model, iar anul trecut am câștigat titlul de Miss Supertalent of the World Romania. Sunt o persoană foarte distractivă. Îmi place să dansez, îmi place să ascult muzică și îmi place să îi fac pe cei din jurul meu să se simtă foarte bine”, a spus ea.

Blondă, înaltă și cu o privire pătrunzătoare, Diana a pășit cu încredere la sesiunea de speed dating și a vorbit cu toți băieții din vilă. 

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS CINE I-A ATRAS DEJA ATENȚIA

​VEZI EPISODUL INTEGRAL PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni