• PRO TV
  • Irina Rimes a trecut prin multiple schimbări de look pentru a filma videoclipul piesei „Flori de mai”. „V-am lăsat un buchet de Irine”

Irina Rimes a trecut prin multiple schimbări de look pentru a filma videoclipul piesei „Flori de mai”. „V-am lăsat un buchet de Irine”

Irina Rimes a trecut prin multiple schimbări de look pentru a filma videoclipul piesei „Flori de mai”. „V-am lăsat un buchet de Irine”

De-a lungul carierei sale, Irina Rimes nu odată ne-a surprins cu transformări de look fascinante. În cel mai nou videoclip, „Flori de mai”, cântăreața este aproape de nerecunoscut. Cântăreața poartă mai multe tipuri de peruci și realizează un joc actoricesc interesant. 

Vizualul prezintă mai multe variante de Irina. Blonde, brunete, cu păr lung sau scurt, ele sunt precum piesele unui mozaic, scrie infomusic.ro

Piesa „Flori de mai” este compusă de Irina Rimes și produsă de Alex Cotoi. Videoclipul este regizat de Vlad Oancea. Plină de energie și marcată de influențe electronice, melodia te invită imediat la dans. Tema aleasă este reflecția asupra unor povești de dragoste care se schimbă și devin altceva. 
 
„Noi nu ne mai, nu ne mai,/Și patul e rece, dar tu ai vrea să mai stai/Noi nu ne mai, nu ne mai/Nici în ploaie, nici sub lună, dar nici sub flori de mai", spune refrenul piesei.

„Noul hit al verii!”, Din toate aceste Irine, tot tu ești cea mai frumoasă, în stilul tău, cu bretonașul acela drăguț”, „Este melodia anului”, „Îți stă mai bine blondă”, „Ești superbă în toate ipostazele și ador piesa”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor. 
 
 

Irina Rimes
este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului şi topurilor radio/TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe Youtube. "Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "Acasă" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hit-uri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.
 

Sursă foto: Instagram/ Irina Rimes

Vezi și: Vocea României, sezonul 11, povești din culise
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni