• PRO TV
  • De la ce vine numărul 90210 din serialul Beverly Hills 90210 

De la ce vine numărul 90210 din serialul Beverly Hills 90210 

De la ce vine numărul 90210 din serialul Beverly Hills 90210 

Beverly Hills 90210 este unul dintre acele seriale iconice care a crescut și influențat o generație și a făcut înconjurul lumii. Se știe deja că Beverly Hills este un oraș luxos din comitatul Los Angeles, dar puțini înțeleg de la ce vine numărul 90210. 

De la ce vine 90210

„90210” se referă la unul dintre cele cinci coduri poștale ale orașului. În timp, a devenit cel mai faimos cod poștal din lume. A intrat inclusiv într-un dicționar urban (slang, AICI) și descrie starea de a te comporta ca și cum trăiești în show-ul Beverly Hills 90210, în condițiile în care trăiești o situație sau un conflict dramatice: „O, Doamne, asta e atât de 90210”.

Cum putea să fie înlocuit

Potrivit,   au existat zvonuri care spun că, pentru a aduce un omagiu orașului său natal, Potomac, din Maryland - SUA,  creatorul Darren Star a intențioant să folosească titlul Potomac 20854. Ulterior, după cum a adăugar chiar publicația citată, aceste zvonuri au fost infirmate. 

Despre Beverly Hills 90210

Beverly Hills 90210 este un serial american, creat de Darren Star și produs de Aaron Spelling, în care se urmărește povestea a doi frați adolescenți. Brenda și Brandon Walsh se mută în Beverly Hills, în unul dintre cele mai bogate cartiere din lume, iar primele zile la liceu vin și cu o mulțime de probleme pentru cei doi, pentru că nu au prieteni. Totul se schimbă atunci când își fac apariția în viața tinerilor Steve, Andrea, Kelly și Donna, cei alături de care vor forma o gașcă. 
 
Serialul arată viața adolescenților și experiențele prin care trec în dezvoltarea lor, viața de la liceu și, ulterior, de la facultate. Tinerii devin prieteni și dușmani, trec printr-o serie de crize existențiale, se îndrăgostesc, iar în tot acest parcurs ajung să trăiască o serie de situații personale: de la decepții și trădări, la iubiri pasionale sau alcoolism, sarcini și boli. 
 
Serialul Beverly Hills 90210 este disponibil chiar acum pentru toți abonații VOYO. 

VOYO – Let’s VOYO!

Vezi și video:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni