Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Terapie de cuplu"

Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: "Terapie de cuplu"

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14:00, „Lecțîi de viață” vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

În episodul de astăzi aflăm povestea lui Emilian Sorlean, un tânăr psihoterapeut aflat la început drum. El o cunoaște Corina Iordan într-un bar și are o aventură cu ea, însă a doua zi afla că este căsătorită și că trece printr-o perioada dificilă cu soțul ei, împreună cu care a decis ca ambii să se întâlnească și cu alți oameni.

Ascultându-i povestea, Emilian realizează că soțul Corinei, Dan, este de fapt un pacient de-ai lui, care a venit la terapie fără știrea soției. Colac peste pupăză, se trezește și cu Corina la cabinet, care îi cere servicii de terapie din cauza gândurilor de vinovăție care nu îi dau pace, știind că și-a înșelat soțul.

Deoarece etica nu îi permite, Emilian o direcționează pe Corina spre alt coleg de-ai săi, însă aceasta este nemulțumită de abordarea lui și îl roagă pe Emilian să o consilieze. Acesta cedează în cele din urmă și, într-o zi, dintr-o greseală făcută de asistenta sa, programarea Corinei se suprapune peste cea a soțului ei.

Vezi ce se întâmplă când cei doi soți află adevărul într-un nou episod Lecții de viață, exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni