Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: „Nepotul preferat”

Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: „Nepotul preferat”

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00, „Lecții de viață”  vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

În episodul de astăzi aflăm povestea lui Ionel Arsenie, un tânăr de 27 de ani care se întoarce în țară după ce a muncit mai mulți ani peste hotare. El se mută în casa mătușii sale, Maria, care locuiește într-un sat de lângă București. 

Aici, Ionel reia legătura cu doi prieteni din copilărie: Gabriela și Dragoș. Cei trei vor să pornească o afacere, dar lucrurile iau o turnură neașteptată. 

Mătușa Maria observă că Ionel devine tot mai secretos și într-una din zile se întoarce bătut acasă. Mai mult, casa femeii este vandalizată de o persoană necunoscută. Ionel se poartă tot mai ciudat, de parcă ar avea ceva de ascuns. 

Într-o zi, Maria primeste vizita șefului de post, care îi spune că Ionel a fost prins cu o mașină cu numere false. Tânărul încearcă să o convingă pe mătușa lui că e nevinovat, însă aceasta nu mai poate avea încredere în el și îi cere să se mute din casa ei. 

Proaspăt eliberat de Poliție, Ionel e contactat de vechiul lui partener Dragoș, care-l anunță că le ține captive pe Maria și Gabriela. 

Află deznodământul în noul episod Lecții de viață, care se vede în exclusivitate pe VOYO. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni