Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: Zborul anulat

Lecții de Viață, episod nou pe VOYO: Zborul anulat

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00, „Lecții de viață”  vine cu noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

În episodul de azi facem cunoștință cu Dragoș și Luiza, doi tineri aparent fără probleme în viața de cuplu. Au o situație materială bună și par a se înțelege de minune. Abia când Dragoș trebuie să o conducă pe Luiza la aeroport aflăm că bărbatul are o amantă mai tânără.

Ramona (29 de ani) este colega lui de serviciu, care profită de absența Luizei pentru a-și face de cap cu Dragoș, la el acasă. Numai că, în timp ce se giugilesc, în casă pătrunde un hoț care îi ia complet prin surprindere.

Oltin (34 de ani) e băiat deștept și înțelege imediat că Ramona nu e soția lui Dragoș, așa că îl șantajează pe trișor că o să-l toarne la Luiza dacă va chema poliția. Dragoș acceptă, lucru care o înfurie pe amantă, care voia ca toată lumea să știe de relația lor.

Lucrurile se complică grav când Luiza se întoarce acasă de la aeroport, din cauză că zborul i-a fost amânat cu o zi. Dragoș va afla niște lucruri tulburătoare, care îl vor pune într-o situație delicată. Printre ele, acela că Luiza și Oltin se cunosc și că au avut o aventură.

Cum se va termina povestea aflăm din noul episod Lecții de viață, care se vede pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni