• PRO TV
  • Bia Khalifa a trecut prin trauma vieții sale, la 15 ani! Un bărbat a intrat peste ea în cameră și a amenințat-o cu un cuțit

Bia Khalifa a trecut prin trauma vieții sale, la 15 ani! Un bărbat a intrat peste ea în cameră și a amenințat-o cu un cuțit

Bia Khalifa a trecut prin trauma vieții sale, la 15 ani! Un bărbat a intrat peste ea în cameră și a amenințat-o cu un cuțit

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate vedete de la noi din țară, atât din cauza modului ei de exprimare, cât și din cauza job-ului pe care îl are. Blondina este prima femeie din România care și-a făcut cont pe platforma OnlyFans și nu se sfiește să recunoască acest lucru. 

Bia Khalifa este privită de mulți oameni drept această divă care se fotografiază în ipostaze indecente pentru a atrage atenția bărbaților și pentru a câștiga bani frumoși cu ajutorul trupului ei. Totuși, puțini sunt cei care știu prin ce greutăți a trecut blondina până să ajungă în acest moment al vieții sale. Invitată la emisiunea online „În Oglindă”, vedeta a făcut mai multe dezvăluiri care i-au șocat pe internauți.

Bia Khalifa s-a remarcat pentru prima dată în showbiz la doar 15 ani, atunci când a devenit dansatoarea mai multor artiști de manele de la noi din țară, printre care și Florin Salam. Deși câștiga sume frumoase de bani mișcându-se pe ritm în ținute sumare, blondina a avut parte și de episoade care au traumatiza-o pe viață!

În cadrul emisiunii menționate anterior, Bia a explicat cum, la doar 15 ani, bărbații o plăteau atât pentru a o vedea dansând, cât și pentru a încerca diferite acte de atingeri cu ea. La un moment dat, aceasta a fost victima violului, trecând prin suferințe extrem de crunte:

"Cu siguranță am fost un copil folosit la 15 ani. Absolut și la evenimente toți voiau să profite mai ales la bani.(...) Nu voiau doar să dansez, își permiteau să încerce mai multe, iar chestia asta a fost extrem de traumatizantă pentru mine.

Am fost forțată de două ori să fac asta, dar nu că m-a întrebat faci asta sau nu, mi s-a spus că fac asta sau oricum nu am scăpare pentru că n-ai ce să faci.

Sunt foarte multe femei în românia care au avut asemenea episoade. Sunt și figuri cunoscute(...) Eram un copil la 15 ani, da, l-am simțit ca un viol.

Îmi aduc aminte cum plângeam în timpul actului. S-a întâmplat repede, șocant", a spus Bia. 

Aceasta nu a fost singura amintire care a traumatiza-o pe vedetă! Aceasta a povestit inclusiv faptul că în acea perioadă a fost supusă unei scene desprinsă din filme: un bărbat a intrat peste ea în camera de hotel, a amenințat-o cu un cuțit și a obligat-o să întrețină relații intime cu el:

"Eram acolo să îmi desfășor activitatea, să dansez. Practic să îmi iau salariul, ce șpagă îmi mai făceam eu mi-o făceam eu și bineînțeles că dacă nu e în București evenimentul, de obicei oamenii care sunt drăguți îți închiriază o cameră la un hotel să ai unde să te schimbi, să te machiezi, să te pregătești.

Poate ești mega obosită după ore de dans pe pantofi de 20 de cm. Acea persoana a avut acces la camera mea. A avut și acea persoana cheiță. A fost direct și la subiect: ori face asta ori te bat și a scos cuțitul la mine.

 

Avea un cuțit, nu un cuțitaș. Era un cuțit și singurele mele cuvinte au fost să nu crezi că te ajută un cuțit, am înțeles ce vrei să faci, aia e o să stau", a adăugat ea. 

Bia a adăugat faptul că, la acel moment, nu a spus nimănui despre abuzul la care a fost supusă. Întrebată de ce a preferat să păstreze tăcerea, vedeta a spus că „oricum nu i-ar fi păsat nimănui”. De atunci, ea nu l-a mai văzut niciodată pe agresor, însă a rămas cu această amintire oribilă toată viața:

"Rămâi marcat pe viață. Nu poți să ștergi chestia asta din memorie niciodată.(...) totul s-a întâmplat seara, după ce evenimentul s-a încheiat.

 

S-a întâmplat ca eu să aleg tăcerea pentru că am știut că dacă aș fi vorbit oamenii ar fi fost nepăsători. Lumea încă în ziua de azi spune că ai vrut și ai meritat asta(...) Am ales să țin secret pentru că nu este o chestie de... acum lumea o să știe că ai fost abuzată sexual și eu îmi asum chestia asta. Nu l-am mai văzut niciodată în viața mea”, a încheiat vedeta. 

Sursă foto: Bia Khalifa/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni