• PRO TV
  • Blamată de unii, adulată de alții! Clipul postat de Georgina care a stârnit controverse: „De ce permite asta Ronaldo?”

Blamată de unii, adulată de alții! Clipul postat de Georgina care a stârnit controverse: „De ce permite asta Ronaldo?”

Blamată de unii, adulată de alții! Clipul postat de Georgina care a stârnit controverse: „De ce permite asta Ronaldo?”

Georgina Rodriguez o ține dintr-o vacanță în alta! În ultima lună, contul de Instagram al partenerei lui Cristiano Ronaldo s-a umplut de fotografii cu bruneta în costum de baie. 

În mare, pe plajă sau pe iaht… Georgina e o adevărată apariție în costum de baie. Spre deosebire de celălalte neveste de fotbaliști, Gio nu are nicio reținere când vine vorba să să-și etaleze silueta voluptoasă, iar cei peste 50 de milioane de urmăritori au ce admira. 

De când s-a mutat în Arabia Saudită, Georgina a început să fie criticată pentru ipostazele sexy și pentru că astfel de apariții, spun unii dintre urmăritori, i-ar pune în pericol cariera lui Cristiano Ronaldo. 

Recent, bruneta a postat pe contul de socializare un filmuleț în care se plimbă cu un mini skijet într-un costum de baie minuscul și își etalează posteriorul în toată splendoarea. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

Clipul cu pricina a adunat în doar câteva ore aproape 4,5 milioane de vizualizări și sute de comentarii. Dacă unii dintre internauți au lăudat-o și i-au făcut complimente pentru felul în care arată, alții au blamat-o și s-au arătat indignați de faptul că Ronaldo îi permite să arate atât de mult...

„De ce permite asta Ronaldo?”, „Tot timpul trebuie să atragi atenția cu corpul tău!”, Ești un nimeni fără Ronaldo! Ar trebui să-l respecți!”, „E atât de disperată după acest trai luxos că nu se mai poate controla. E trist sincer!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Georgina și Ronaldo sunt împreună din 2016 și s-au cunoscut la Madrid, într-un magazin, unde tânăra lucra ca asistent de vânzări. Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez, dar al cincilea pentru fotbalist, care a apelat de două ori la mame surogat. Cristiano și Georgina mai au o fiică, pe nume Esmeralda. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni