• PRO TV
  • Fiica Anamariei Prodan, asaltată de bărbați în Congo după ce s-a dezbrăcat de tricou! Cum a reacționat mama sa

Fiica Anamariei Prodan, asaltată de bărbați în Congo după ce s-a dezbrăcat de tricou! Cum a reacționat mama sa

Fiica Anamariei Prodan, asaltată de bărbați în Congo după ce s-a dezbrăcat de tricou! Cum a reacționat mama sa

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a făcut senzație pe terenul de baschet la Jocurile Francofoniei, care s-au desfășurat în Congo. 

În vârstă de 23 de ani, Sarah Dumitrescu a revenit pe terenul de baschet după ce a suferit nu mai puțin de trei operații la nivelul genunchilor. 

Primită ca un adevărat star de fanii baschetului din Congo, fiica Anamariei Prodan a decis să se comporte ca atare, așa că și-a scos tricoul și l-a aruncat în tribune. Zeci de congolezi au luat-o cu asalt pe sportivă și s-au îngrămădit să îi prindă tricoul.

„Sarah, îți mulțumesc pentru tricou. E unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit luna asta. Mulțumesc, legendă”, a scris Edouardo Lombe, fanul cel care a reușit să prindă tricoul sportivei.

Celebra sa mamă, Anamaria Prodan, a reacționat la scurt timp după momentul de glorie avut de fiica sa. Fericită de modul în care a fost primită Sarah în Congo, dar și de performanțele tinerei, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare și a notat: „Cea mai mândră mamă”, ”Copilul perfect”, ”Te iubesc” sau ”Prințesa mea”.
 


Sursă foto: Arhivă/Instagram

Vezi și: Anamaria Prodan: Nu am nevoie de stilist

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni