• PRO TV
  • Theo Rose a împlinit 26 de ani! Cum au felicitat-o cei dragi și colegii din showbiz

Theo Rose a împlinit 26 de ani! Cum au felicitat-o cei dragi și colegii din showbiz

Theo Rose a împlinit 26 de ani! Cum au felicitat-o cei dragi și colegii din showbiz

Theo Rose a împlinit astăzi, 8 august, frumoasa vârstă de 26 de ani. De la primele ore ale dimineții artista și antrenoarea de la Vocea României a primit sute de mesaje de felicitare din partea celor dragi, dar și a fanilor și colegilor din showbiz. 

Horia Brenciu, colegul de la Vocea României, i-a transmis un mesaj emoționant, alăturând și o fotografie. (VEZI GALERIA FOTO)

„Fata mea, colega mea, partenera mea, prietena mea, Teodorooo… LA MULȚI ANI, dragoste! Să-ti trăiască părinții, socrii, frații, prietenii, iubitul și copilașul și cu toții să ne bucurăm de zâmbetul și pofta ta de viață și în următorii 300 ani! Al tău partener de nebunii muzicale, HB”
 

„Știți voi cât este de puternică, muncitoare și talentată. Țtiți și voi că dacă își pune în minte, poate îmblânzi un dragon. La mulți ani, soro. Te iubesc!”, i-a scris prietenul Alex Gospodin. 

Sora lui Theo Rose, Raluca Diaconu, a postat un mesaj la Insta Story. 


Astăzi, Theo Rose se află pe platoul de filmare de la Vocea României. De dimineață, ea a fost la salon, unde și-a făcut manichiura. „Am început ziua perfect! Plec la repetiții, la Vocea României, mai vorbesc eu cu voi pe parcurs. Mulțumesc pentru mesaje. V-am pupat”, le-a spus ea urmăritorilor. 


Sursă foto: Facebook/ Instagram/ Horia Brenciu, Theo Rose
Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni