• PRO TV
  • Ben Affleck și Jennifer Garner, surprinși îmbrățișați în vacanța din Italia. Ce făcea Jennifer Lopez în acest timp

Ben Affleck și Jennifer Garner, surprinși îmbrățișați în vacanța din Italia. Ce făcea Jennifer Lopez în acest timp

Ben Affleck și Jennifer Garner, surprinși îmbrățișați în vacanța din Italia. Ce făcea Jennifer Lopez în acest timp

Ben Affleck și fosta soție, Jennifer Garner, au fost surprinși îmbrățișându-se în vacanța din Florența, Italia, unde se aflau alături de cei trei copii ai lor. Iată ce făcea Jennifer Lopez în acest timp.

Ben Affleck a călătorit din SUA în Europa, cu un avion privat, în timp ce fosta lui soție, Jennifer Garner, se afla deja în Italia cu cei trei copii ai lor, Violet Anne (17 ani), Seraphina Rose (13 ani) și Samuel (11 ani). La întâlnire, Ben și fosta soție s-au îmbrățișat, ulterior actorul plecând la o plimbare cu Violet, Seraphina și Samuel. Între timp, Jennifer a luat prânzul singură, relaxată și în liniște.

Ben Affleck și Jennifer Garner au format un cuplu între 2004 și 2015, însă au decis să-și spună adio în 2017, atunci când au depus actele de divorț. Divorțul s-a finalizat în luna octombrie a anului următor.

Este bine cunoscut faptul că în iulie 2022, Affleck s-a căsătorit cu artista Jennfier Lopez  pe care părăsit-o pentru Jennifer Garner în 2003, cu doar câteva zile înaintea nunții lor. Lopez și Affleck s-au cunoscut în anul 2002, pe platourile de filmare ale comediei romantice „Gigli”. Cei doi s-au logodit în toamna anului următor, iar cu 4 zile înainte de nuntă, Ben a decis să pună punct relației. 

În timpul în care Ben Affleck se află în Italia, petrecând timp alături de copiii lui, Jennifer Lopez se află și ea în Europa, în Anglia, la cumpărături, alături de copiii ei, gemenii Emme și Max, în vârstă de15 ani, din fostul mariaj cu Marc Anthony.

Sursă foto: Instagram/ shutterstock

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni