• PRO TV
  • Spune că e grăsuță, dar în realitate arată așa! Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe Antonia în costum de baie

Spune că e grăsuță, dar în realitate arată așa! Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe Antonia în costum de baie

Spune că e grăsuță, dar în realitate arată așa! Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe Antonia în costum de baie

 “Oficial sunt grăsuță! Nu am scuze, trebuie să mă motivez să merg la sală!”, spunea, de curând, Antonia într-un story pe Instagram. Însă realitatea este un pic diferită :)  În cele mai recente imagini postate din vacanță, Antonia și-a etalat silueta în costum de baie, iar fanii i-au confirmat că arată la fel de bine ca întotdeauna.

Antonia a mers cu familia într-o mini vacanță în Mykonos, acolo unde și-a afișat silueta fit. Vedeta a pozat în camera de hotel, în costum de baie, aratându-le fanilor abdomenul super tonifiat. Asta în condițiile în care în urmă cu câteva săptămâni se plângea că s-a îngrășat. Fanii au făcut haz de necaz de declarațiile ei:“ Aoleu, te-ai îngrășat, repede la sală că te-ai relaxat destul”, i-a comentat un fan.

Cântăreața le-a spus, de curând, admiratorilor că trebuie să se mobilizeze și să revină în sala de antrenament.

“Oficial sunt în etapa mea de grăsuță. Fără dubii! Fata voastră a devenit un pic plinuță! Vouă nu vă pasă, nici mie nu mi-ar păsă, dar simt că trebuie să mă descarc. Trebuie să îmi recapăt motivația să mă duc la sală”, a spus vedeta.

“Nu e doar despre motivație însă! E vorba de programul meu! Hai, Antonia, fii mamă, fii artistă, fii soție, fii, fica, fii prietenă, fii actriță, fii comendiantă!”, a mai spus cântăreața.

Aparent, Antonia a intrat la dietă. “Dar nu am scuze! Mergi la sală așa cum ai făcut-o și anii trecuți, dimineața! Dar e așa de bine să dormi! Ah, dar ai uitat să menționezi înghețata pe care ai mâncat-o toată vara. Par nebună, dar mi-e foame și asta se întâmplă când mi-e foame!”, a mai spus cântăreața.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni