• PRO TV
  • Emilia Ghinescu s-a despărțit de iubit, după 13 ani de relație. Cei doi au un copil împreună

Emilia Ghinescu s-a despărțit de iubit, după 13 ani de relație. Cei doi au un copil împreună

Emilia Ghinescu s-a despărțit de iubit, după 13 ani de relație. Cei doi au un copil împreună

Emilia Ghinescu și partenerul ei, Sebastian, s-au despărțit după 13 ani de relație. Artista a confirmat separarea de cel care urma să-i devină soț.

Emilia Ghinescu și Sebastian au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 13 ani. Cei doi au și o fetiță împreună, în vârstă de 7 ani. Emilia și partenerul ei nu s-au căsătorit, deși erau împreună de mai bine de un deceniu, însă plănuiau să facă și acest pas la un moment dat.

Ei bine, interpreta de muzică populară și iubitul ei nu au mai ajuns la altar, așa cum plănuiau, căci și-au spus adio. După 13 ani de relație, Emilia și Sebastian au decis să meargă pe drumuri separate. Artista a oferit primele declarații despre despărțire pentru Spynews.ro.

”Da, ne-am despărțit. E o perioadă puțin mai grea pentru amândoi, am vrut să luăm o perioadă de pauză să vedem ce se întâmplă și cred că e un lucru care ne privește personal pe mine și pe el. Nu vreau să vorbesc despre motive, cred că are mai puțină importanță, sunt un om care nu își spală rufele în public”, a spus Emilia Ghinescu.

Mai mult, aceasta a mai precizat că atât ea, cât și fostul ei partener știu unde au greșit și au decis să aibă o relație civilizată de dragul copilului pe care îl au împreună.

”Fiecare dintre noi știm ce am greșit, pot spune doar că ne-am separat de o lună și puțin, împreună vrem să ne creștem copilul, să avem o relație civilizată, normală, așa cum trebuie să aibă doi oameni maturi și inteligenți, în niciun caz în defavoarea copilului”, a mai zis ea.

Emilia Ghinescu și Sebastian nu mai locuiesc împreună, bărbatul s-a mutat la București, după cum artista a precizat.

”Nu mai locuim împreună, el oricum de ceva timp locuia la București, s-a mutat în Capitală”, a mai spus Emilia Ghinescu.

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni