• PRO TV
  • Anda Adam, foc și pară după ce și-a pierdut conturile de Instagram: „Este groaznic ce mi s-a întâmplat!”

Anda Adam, foc și pară după ce și-a pierdut conturile de Instagram: „Este groaznic ce mi s-a întâmplat!”

Anda Adam, foc și pară după ce și-a pierdut conturile de Instagram: „Este groaznic ce mi s-a întâmplat!”

Anda Adam nu mai are cont de Instagram. Motivul? Se pare că nici artista nu-l știe. Aceasta a postat un mesaj pe Facebok și și-a anunțat fanii că a rămas fără toate conturile de Instagram, iar rețeaua socială întârzie cu un răspuns. 

Artista nu mai are acces la cele patru conturi de Instagram de trei săptămâni. O parte din veniturile Andei Adam erau generate și de postările din online, plus că artista s-a plâns că a investit mii de mii de euro în campanii de promovare pe Instagram. 

Anda Adam avea o comunitate impresionantă de fani pe contul personal de Instagram, fiind urmărită de peste 1,3 milioane de persoane. 

@andaadam Este groaznic ce mi s-a intamplat❗️???????? De 3 saptamani tot astept un raspuns si pur si simplu marele Instagram da Ignore! Nicio justificare si 4 conturi sterse peste noapte❗️ Inclusiv contul pr-ului meu pe online si contul brandukui meu @AdamAndEveSwimWear ! Nicio legatura intre ele dar sterse toate! Este inadmisibil ada ceva si atitudinea lor si faptul ca nu poti lua legatura cu absolut nimeni de la Instagram sa remedieze o situatie, mi se pare strigator la cer❗️ In plina vara, colectie de costume de baie noua si de o luna nu mai existam si au disparut 20.000 de followersi care erau clientii nostri❗️Ce sa mai zic de contul meu cu BIFA si 1.3 milioane❓❓❓????#l ♬ original sound - andaadam

„Este groaznic ce mi s-a întâmplat. De 3 săptămâni tot aștept un răspuns și pur si simplu marele Instagram dă Ignore!

Nicio justificare și 4 conturi șterse peste noapte.  Inclusiv contul pr-ului meu pe online și contul brandului meu @adamandeveswimwear ! Nicio legătură între ele, dar șterse toate!

Este inadmisibil așa ceva, atitudinea lor și faptul că nu poți lua legătura cu absolut nimeni de la Instagram să remedieze o situație, mi se pare strigător la cer. 

În plină vară, colecție de costume de baie nouă și de o lună nu mai existăm ca brand și au dispărut 20.000 de followerși, care erau clienții noștri. Ce să mai zic de contul meu cu BIFA și 1.3 milioane    

Mulțumesc Instagram pentru abuzurile făcute! Nu meritați să mai stăm pe platforma voastră de 3 lei, sincer! Ce faceți se cheamă escrocherie! Am investit mii de euro în campanii de promovare și am pierdut 5 contracte datorită ignoranței și greșelii voastre, pe care nici nu vă interesează să o remediați. Rușine!”, a scris Anda Adam pe Facebook.

Fotografii: Facebook/ Instagram @Anda Adam

    

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni