• PRO TV
  • Experimente la modă – combinații care vor fermeca (P)

Experimente la modă – combinații care vor fermeca (P)

Experimente la modă – combinații care vor fermeca (P)

A venit momentul să îți reîmprospătezi garderoba, dar îți dorești să introduci noi tendințe în stilul tău și să poți astfel crea ținute care vor fermeca. 

Ce trebuie să iei în calcul pentru a crea ținute la modă? Ce este bine să iei în calcul atunci când vrei să arăți stilat?

Cât de importante sunt culorile pentru a crea ținut  la modă?

În ultimele tendințe de modă, culorile vor deveni o adevărată vedetă pe podiumuri. Vor fi aplicate nuanțe deschise precum roz, albastru și galben. Cu toate acestea, cele mai la modă vor fi combinațiile de culori contrastante, numite blocuri de culoare. Un exemplu perfect ar fi combinațiile de culori, cum ar fi o vestă albastră și verde cu pantaloni galbeni. 

Atunci când îți creezi garderoba, optează pentru o varietate de culori care vor adăuga prospețime și energie ținutelor tale, chiar dacă este vorba doar despre pantofi Asics Gel. Și nu va trebui să îți faci griji că este un experiment eșuat, căci designerii lumii recomandă astfel de asocieri.

Culorile neon vor reveni pe podiumuri. Aceasta este tendința perfectă pentru toți cei care iubesc soluțiile îndrăznețe. Optează pentru accente neon în elemente vestimentare și accesorii precum pantofi, genți de mână sau bijuterii. Un accesoriu colorat va scoate în evidență stilul tău și va adăuga caracter. Totuși, reține că ”Less is more” - nu exagera cu neonul pentru a evita efectul disco al anilor 80.

Mai sunt imprimeurile florale la modă sau merită să optezi pentru minimalism în alb?

Imprimeurile florale sunt un clasic care nu se demodează niciodată. În acest an, așteaptă-te la o cantitate imensă de modele florale pe haine. Acestea vor fi atât flori mici, delicate, cât și motive florale mari, extravagante. 

Rochiile, fustele și bluzele florale vor fi alegerea perfectă pentru serile de vară și întâlnirile romantice. Dacă îți place să creezi ținute care au în centrul atenției natura , nu poți rata această tendință.

Rochiile și fustele lungi sunt o tendință cheie. În acest caz, optează pentru modele florale, culori pastelate și țesături fluide. Lungimea maxi nu este doar o alegere la modă, ci și o opțiune excelentă pentru zilele mai calde. Simte-te ca o adevărată zeiță într-o rochie lungă care va arăta fantastic cu diverse ocazii.

Dacă preferi culorile mai discrete, merită să pariezi pe minimalismul în alb. Hainele albe te vor fermeca prin simplitatea și eleganța lor. Atât stilizările monocrome, cât și combinațiile de elemente albe cu alte culori vor arăta extrem de elegant. Pantalonii albi, rochiile și jachetele sunt un must-have.

Sporty chic – o tendință actuală care merită atenția ta

Stilul sportiv va continua să domine moda . Cu toate acestea, în colecțiile designerilor și pe podiumuri vei vedea versiuni mai elegante și feminine ale tendințelor sportive și modele de sneakers care vor atrage toate privirile. De exemplu, New Balance 997 sunt modele de încălțăminte care pot fi incluse în tot felul de ținute la modă, în stiluri diferite. Hainele cu croiala lejeră, din țesături elastice, vor deveni populare. Merită să alegi treninguri inteligente, rochii sport și pulovere cu gât. Indiferent de ocazie, sporty chic este o alegere sigură care te va menține în top.

Tendințele prezentate mai sus te vor ajuta să creezi zi de zi ținute la modă și, cu siguranță, oricare ar fi stilul tău vestimentar preferat, vei putea să le aplici pentru a atrage atenția și a-ți exprima personalitatea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni