• PRO TV
  • O imagine cu Antonia nemachiată face senzație pe net. Fanii sunt fermecați: “Cea mai frumoasă femeie”

O imagine cu Antonia nemachiată face senzație pe net. Fanii sunt fermecați: “Cea mai frumoasă femeie”

O imagine cu Antonia nemachiată face senzație pe net. Fanii sunt fermecați: “Cea mai frumoasă femeie”

Puține vedete îndrăznesc să posteze imagini în care apar nemachiate, însă nu este și cazul Antoniei, care face asta de câte ori are ocazia. Artista este conștientă de atuurile sale fizice și își fascinează fanii cu frumusețea ei naturală.

Cea mai recentă postare a vedetei de pe rețelele de socializare i-a cucerit pe fani. Antonia a renunțat la machiaj și le-a arătat admiratorilor ei că nu are nevoie de ajutorul make up artiștilor pentru a arăta fenomenal.

“Frumusețe naturală”, i-a scris și Mira, fermecată de trăsăturile Antoniei. Nici fanii nu au fost mai rezervați când a venit vorba să îi facă complimente:

“Ești superbă nemachiată!"

“Cea mai frumoasă femeie din lume!”, i-au transmis fanii.

Antonia le-a mărturisit fanilor, de curând, că vrea să își reia activitatea la sală pentru că s-a îngrășat, deși în cele mai recente poze din vacanță nu se vede acest lucru. Artista a pozat în costum de baie, etalându-și abdomenul sculptat.

“Oficial sunt în etapa mea de grăsuță. Fără dubii! Fata voastră a devenit un pic plinuță! Vouă nu vă pasă, nici mie nu mi-ar păsă, dar simt că trebuie să mă descarc. Trebuie să îmi recapăt motivația să mă duc la sală”, a spus vedeta.

“Nu e doar despre motivație însă! E vorba de programul meu! Hai, Antonia, fii mamă, fii artistă, fii soție, fii, fica, fii prietenă, fii actriță, fii comendiantă!”, a mai spus cântăreața.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni