• PRO TV
  • În trecut a fost manager, dar iată ce face acum Alexandra Duli, fosta concurentă de la Survivor

În trecut a fost manager, dar iată ce face acum Alexandra Duli, fosta concurentă de la Survivor

În trecut a fost manager, dar iată ce face acum Alexandra Duli, fosta concurentă de la Survivor

Alexandra Duli a făcut parte din echipa Războinicilor, la Survivor România 2022. Fosta concurentă, în vârstă de 25 de ani, s-a remarcat prin derminarea și ambiția cu care ieșea pe traseu. Ea a ajuns destul de departe în competiție și a adunat în jurul ei o comunitate impresionantă de susținători. Alexandra locuiește în prezent la Londra și se mândrește cu o activitate nouă. 

Alexandra Duli a declarat că este manager, când a intrat în competiția Survivor 2022. În prezent însă are o nouă activitate, care îi aduce bani în plus. Tânăra a devenit model pentru un firmă de îmbrăcăminte. Cele mai noi imagini, în care face reclamă la un costum de baie, i-au cucerit pe admiratorii ei.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????ALEXANDRA DULI???? (@_alexandraduli)

„Aceasta este pentru fanii mei”, spune Alexandra într-un video, filmat pe o barcă. Fosta concurentă de la Survivor 2022 își etalează silueta într-un bikini și face o săritură în apă. 
 

„Mi-e dor de tine”, „Vrei să fii soția mea?”, „Cea mai dulce”, „Superbă”, sunt doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor. 

Alexandra Duli  este foarte activă pe rețelele de socializare și îi ține la curent pe admiratorii ei cu cele mai noi evenimente. Călătorește mult, iar când a vizitat anul acesta Verona a scris pe Instagram: „Îl caut pe Romeo... încercând să nu ajung ca Julieta”, a scris ea în dreptul unor fotografii. Cu toate acestea nu are iubit, cel puțin oficial. S-a mutat singură într-un apartament, în Londra, și continuă să ducă un stil de viață activ:merge constant la sala de sport și îi încântă pe admiratorii ei de pe Instagram cu imagini în ținute provocatoare. 


Sursă foto: Alexandra Duli
Vezi și: 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni