• PRO TV
  • Bătaie între turiști și salvamari la Eforie Nord. Imaginile au stârnit furie: „Cum e asta, frate, să arunci cu piatra în ăla care își riscă viața?”

Bătaie între turiști și salvamari la Eforie Nord. Imaginile au stârnit furie: „Cum e asta, frate, să arunci cu piatra în ăla care își riscă viața?”

Bătaie între turiști și salvamari la Eforie Nord. Imaginile au stârnit furie: „Cum e asta, frate, să arunci cu piatra în ăla care își riscă viața?”

Este steag roșu pe toate plajele de pe litoralul românesc, iar scăldatul a fost strict interzis! Vântul puternic ridică valuri mari, însă unii turiști nu respectă avertizările salvamarilor și se aventurează în larg. În ultimele 24 de ore, 6 oameni și-au piedut viața pentru că nu au mai avut puterea să iasă din apele învolburate, potrivit stirileprotv.ro. Pe plaja din Eforie Nord, turiștii nemulțumiți s-au luat la bătaie cu salvamarii care îi opreau să intre în mare. 

Totul a pornit după ce un bărbat ar fi aruncat cu o piatră într-un salvamar, aflat pe skijet. Apoi, în conflict au intrat și alții, iar în ajutorul salvamarului atacat au venit colegii săi.
 

@noaptedenoapte Aventuri la Eforie #salvamari #bataie #cocalarii #mareaneagra #eforienord ♬ sunet original - Noapte de Noapte


Evenimentul a fost filmat, iar imaginile video au ajuns pe internet. Unii martori și-au exprimat furia vizavi de atitudinea turiștilor. 


 

„Nu știu, eu i-aș încadra pe turiștii care chiar insistă să intre în apă când e interzis pe motiv de pericol prea mare, la tentativă de asasinat. Căci atunci când tu îți riști viața, e una, când obligi însă și pe altul să și-o riște pentru tine - căci salvamarii ar fi fost obligați să intre dupa ei -  asta se cheamă atentat la viața unui om”, a scris o persoană pe facebook.

 

Sursă foto/ video: TikTok
Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni