• PRO TV
  • Nicolae Guță, mai sincer ca niciodată! Ce a spus despre scandalul de la Untold: Pentru genul ăsta de muzică...

Nicolae Guță, mai sincer ca niciodată! Ce a spus despre scandalul de la Untold: Pentru genul ăsta de muzică...

Nicolae Guță, mai sincer ca niciodată! Ce a spus despre scandalul de la Untold: Pentru genul ăsta de muzică...

Festivalul din Cluj-Napoca a distrat milioane de oameni, dar a stârnit și multe controverse în ceea ce-i privește pe câțiva artiști foarte cunoscuți de la noi din țară. Nicolae Guță a comentat subiectul, exprimându-și părerea despre piesele cu versuri obscene.

În urma prestației sale de la Untold 2023, Gheboasă a fost amendat cu 1.000 de lei de către Jandarmeria Cluj-Napoca, însă nu a fost singurul artist care s-a aflat într-o asemenea situație. 

Cheloo și Ombladon de la Paraziții, dar și Macanache au avut de plătit aceeași sumă pentru „proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora”.

Acest lucru a stârnit numeroase controverse în mediul online, iar mai multe persoane publice au ținut să își spună părerile despre scandalul versurilor obsecene de la Untold. 

Printre Selly, Emil Boc, Florin Călinescu și Zanni se numără și Nicolea Guță care, în cadrul unui podcast devenit între timp viral pe rețelele de socializare, și-a exprimat opinia despre trapperi și piesele pe care le cântă. Cu toate că nu are nimic împotriva acestora, manelistul spune că nu ar cânta vreodată astefel de piese, în primul rând pentru că nu îl caracterizează.

„Nu. Nu sunt făcut pentru asta, pentru genul ăsta de muzică, dar nu sunt contra celor care cântă. Toată lume e liberă să cânte ce vrea să cânte”, a spus Nicolae Guță.
 

@blagaflorin #xxxtentacion #nicolaeguta #lautari #povestedeviata #rege #trap ♬ sunet original - Blaga Florin


Sursă foto: Nicolae Guță/Facebook

Vezi și: Nicolae Guta:"De la Beyonce aveam pretentii"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni