• PRO TV
  • Bradley Cooper, de nerecunoscut în cel mai nou film! Primele imagini cu actorul în rolul dirijorului Leonard Bernstein

Bradley Cooper, de nerecunoscut în cel mai nou film! Primele imagini cu actorul în rolul dirijorului Leonard Bernstein

Bradley Cooper, de nerecunoscut în cel mai nou film! Primele imagini cu actorul în rolul dirijorului Leonard Bernstein

A apărut trailerul pentru filmul „Maestro”, în care Bradley Cooper și Carey Mulligan au rolurile principale. Actorul în vârstă de 48 de ani îi dă viață celebrului dirijor și pianist Leonard Bernstein. 

Pentru acest rol, Bradley Cooper a trecut printr-o transformare uluitoare. Chiar și celor mai fideli fani le-ar fi greu să-l recunoască și asta pentru că starul a încărunțit și poartă un nas fals. 

Nasul în cauză i-a adus și un val de critici. Actorul apare cu un nas fals, proeminent, iar unii dintre internauți au considerat că este un gest ofensator pentru stereotipurile evreiești, scrie The Independent

Leonard Bernstein a fost un pianist, dirijor și compozitor american, de origine evreiască. 

„Maestro” este al doilea film regizat de Bradley Cooper după „A Star Is Born”, peliculă care s-a bucurat de un succes uriaș. „A Star Is Born” a fost nominalizat la Oscar în anul 2019 la categoria „cel mai bun film”. Pelicula regizată de Cooper a câștigat premiul  Oscar pentru cel mai bun cântec. 

„Maestro” va avea premiera în septembrie la Festivalul de Film de la Veneția. Trailerul a fost lansat în urmă cu o zi și a adunat deja peste 1,2 milioane de vizualizări. 

„Bradley Cooper este incredibil de talentat. „A Star is Born” a fost o capodoperă, iar acest trailer este uimitor din punct de vedere vizual. Abia aștept să îl aud vorbind mai mult despre acest film. Bernstein este unul dintre compozitorii mei favoriți”, „E o frumoasă scrisoare de dragoste pentru artă și cinematografie”, „Oh, Bradley! Ești înzestrat și ca regizor!”, „M-am uitat la A Star Is Born și nu mi-a venit să cred că a fost regizat de Bradley Cooper! Dacă filmul ăsta e măcar pe jumătate la fel de bun ca ăla, abia aștept să îl văd”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de cinefilii care au urmărit trailerul. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni