• PRO TV
  • Un clarvăzător care a intrat în comă și ”a văzut Raiul” dezvăluie ce i-au făcut îngerii

Un clarvăzător care a intrat în comă și ”a văzut Raiul” dezvăluie ce i-au făcut îngerii

Un clarvăzător care a intrat în comă și ”a văzut Raiul” dezvăluie ce i-au făcut îngerii

Un bărbat care a fost declarat mort pentru o scurtă perioadă de timp a reușit să vadă cum este Raiul și a dezvăluit că îngerii l-au dus într-un loc neașteptat. 

Unii cred în viața de apoi, atunci când spiritul unei persoane decedate se duce într-un loc mai bun sau se reîncarnează în alt trup. Alții cred că este sfârșitul conștiinței, adică nu mai mai întâmplă nimic.

Cu toate acestea, un bărbat pretinde că știe răspunsul corect.

Originar din Carolina de Nord, acesta a avut parte de o experiență supranaturală în momentul în care, din cauza unei infecții, a intrat pentru un timp în moarte clinică. 

David Hanzel, un clarvăzător, s-a întrebat adesea ce se întâmplă după ce murim,  iar acum crede că știe. Hanzel s-a internat în spital din cauza unei infecții severe la plămâni, pentru ca, în urma unui stop cardiac, să intre pentru două luni în comă. 

Hanzel și-a împărtășit experiența cu Daily Star, mărturisind că a ajuns în ”cel mai frumos cer al nopții” pe care l-a văzut vreodată. ”Mătăsos, catifelat, fără început sau sfârșit”. 

Acolo, a întâlnit niște îngeri care l-au dus în cel mai neașteptat loc. ”Dintr-o dată, am văzut unul în stânga mea și altul în dreapta mea. Mă simțeam bine, ca și cum i-aș fi cunoscut. 

Mi-au arătat o lumină încântătoare, alb-aurie. Este atât de frumoasă, iar îngerii mă duceau chiar către ea”.

Entitățile pe care el i-a numit îngeri l-au dus într-un fel de bar, în care erau o mulțime de sticle colorate, dar fără alcool. Conform lui Hazel, îngerii i-au spus că primul lucru pe care îl va vedea când atunci când va fi mort va fi ceva în care el credea sau un mediu familiar, în care se simte bine. 

După vizita la pub, acesta s-a trezit în fața unei clădiri uriașe de marmură albă. ”Când pășeam, nu simțeam că picioarele ating pământul. Ca și când nu exista gravitație. Ca și cum aș fi plutit”.

Când s-a trezit din comă, Hanzel a spus că i-a iertat pe toți cei care i-au greșit. Acesta  mărturisit că a fost nevoie, efectiv, să moară, ca să poată înțelefe lucruri despre religie și alte aspecte ale vieții. 

Foto: @mediumdavidhanzel/TikTok/ Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni