• PRO TV
  • Cum arată Sasha, fiul lui Theo Rose! Artista a dezvăluit că micuțul și Anghel Damian seamănă ca două picături de apă

Cum arată Sasha, fiul lui Theo Rose! Artista a dezvăluit că micuțul și Anghel Damian seamănă ca două picături de apă

Cum arată Sasha, fiul lui Theo Rose! Artista a dezvăluit că micuțul și Anghel Damian seamănă ca două picături de apă

Theo Rose a dezvăluit cu cine seamănă Sasha Ioan. Se pare că bebelușul este copia tatălui său, Anghel Damian. 

Theo Rose și Anghel Damian radiază de fericire de când micuțul Sasha s-a născut. Cei doi vorbesc de fiecare dată cu mare bucurie despre fiul lor și se simt mai împliniți ca niciodată. Totuși, deși au trecut trei luni de când Sasha Ioan a venit pe lume, niciunul dintre părinți nu a dezvăluit chipul fiului lor, însă, recent, artista a făcut o serie de declarații despre Sasha, mărturisind cu cine seamănă micuțul.

În cadrul unui eveniment care a avut loc recent, Theo Rose a fost întrebată cu cine seamănă Sasha Ioan. Artista a mărturisit că cel mic este copia tatălui său. Se pare că Sasha Ioan și Anghel Damian seamănă ca două picături de apă.

Theo a mai precizat că fiul ei are foarte multe trăsături din partea mamei lui Anghel, mai precis din partea bunicii actorului, precizând că micuțul are niște ochi superbi.

„Cu tatăl lui. Așa, mai întrebați-mă, suciți cuțitul în rană. (...)E foarte frumos. Amândoi sunt superbi. Copilul mi se pare că e așa… Are foarte multe trăsături din partea mamei lui Anghel, din partea bunicii, niște ochi superbi, ascendenți către exterior. Doamna neonatolog ne-a spus că trage speranțe că vor fi albaștri mai degrabă decât verzi. Noi amândoi avem ochii verzi, dar sunt șanse ca el să fie cu ochi albaștri și sunt fericită.”, a spus Theo Rose, pentru Playtech.ro.


Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni