• PRO TV
  • Sora criminalei din Mangalia, declarații halucinante despre Loredana: „Am mai multă empatie”

Sora criminalei din Mangalia, declarații halucinante despre Loredana: „Am mai multă empatie”

Sora criminalei din Mangalia, declarații halucinante despre Loredana: „Am mai multă empatie”

Loredana Atănăsoaie este tânăra care și-a ucis cu sânge rece prietena cea mai bună, pe Alina. Cele două fete veniseră să muncească într-un hotel din Saturn, iar din cauza unei discuții contradictorii s-a ajuns la crimă. 

Aflată în spatele gratiilor, criticile oamenilor șocați de tragedie au ajuns în familia Loredanei. Mama, dar și sora ei trebuie să plătească și să suporte răzbunarea apropiaților victimei, cei care o plâng și astăzi și nu le vină să creadă ceea ce i s-a putut întâmpla Alinei. După ce a primit multe mesaje jignitoare, sora criminalei a decis să facă o serie de afirmații uluitoare în mediul online.

Aceasta spune că nu i-a luat apărarea surorii sale și că trebuie să suporte consecințele faptei pe care a făcut-o. Totodată, tânăra menționează că vede altfel lucrurile și că are o empatie față de ea, având în vedere că îi este soră.

„De când am decis în a răspunde acestor răutăcioși pe Internet, n-am menționat o dată numele surorii mele, cât nici nu i-am luat vreodată apărarea pentru faptele comise. Mama mea, ca și oricare altă ființă dătătoare de viață, are și va avea mereu dragoste pentru propriii copii, sperând schimbarea lor, tocmai de aceea a apelat la un nou avocat pentru reducerea sentinței.

Eu sunt de părere că fapta Loredanei trebuie pedepsită și trebuie să se ia măsuri în legătura cu asta. Evident, ea fiindu-mi soră, am mai multă empatie și simț de părere de rău pentru ea, deoarece cu toții am rămas șocați de nelegiuirea pe a comis-o.

Evident, nu era un îngeraș, cum nici eu, pe de altă parte, nu sunt, facem prostioare, năzbâtii, ca majoritatea ființelor umane, cred eu, dar punctul în care această întâmplare a degajat, a rămas cu mult peste surprinderea noastră”, a spus sora Loredanei, Claudia Elena, potrivit focuspress.ro.

Foto: stirileprotv

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni