• PRO TV
  • Fetele de la Survivor 2023, apariții îndrăznețe în costum de baie. Pe unde s-au relaxat vara asta

Fetele de la Survivor 2023, apariții îndrăznețe în costum de baie. Pe unde s-au relaxat vara asta

Fetele de la Survivor 2023, apariții îndrăznețe în costum de baie. Pe unde s-au relaxat vara asta

Fostele concurente de la Survivor România 2023 au făcut spectacol vara asta pe rețelele de socializare. Imaginile pe care le-au postat din vacanță au aduna mii de like-uri din partea admiratorilor. Fie că au fost la mare sau doar la piscină, acestea au pozat ca niște adevărate fotomodele. 

Carmen Grebenișan s-a plâns fanilor că are retenție de apă și că s-a îngrășat, însă la “proba costumului de baie” a demonstrat că este într-o formă excelentă. Ea și-a arătat abdomenul super tonifiat în vacanța din Grecia, dar și la piscină, în România. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen)

Ștefania Stănilă a făcut furori la o piscină din Cluj-Napoca, într-un costum de baie portocaliu deschis. Fosta concurentă din echipa Faimoșilor. Vara aceasta, ea s-a plimbat pe la festivaluri de muzică, s-a întâlnit cu foștii colegi de la Survivor 2023 și a petrecut timp cu iubitul ei. 
 

Alexandra Porkolab și Alexandra Ciomag, foste colege în echipa Războinicilor, au petrecut recent cu Darius Ursa și cu Robert Moscalu la un hotel cu piscină din Tășnad (Satu Mare). (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai sus).
În această vacanță de vară, Alexandra Porkolab s-a plimbat cu fetița ei pe la mare, dar și pe la munte. Alexandra Ciomag a călătorit în Italia, în regiunea lacului Como, realizând mai multe fotografii superbe. 

Andreea Moromete a preferat umbra copacilor. Ea s-a afișat într-un costum de baie verde, stând relaxată într-un hamac. De când și-a deschis magazinul de pantofi, Andreea a fost prinsă toată vara cu munca. Ea și-a luat în serios și rolul de model, prezentându-și produsele pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @andreeamoromete

Alina Radi păstrează legătura cu Alexandra Porkolab.Vara asta, pe lângă evenimente, cântăreața a găsit timp pentru a-și duce băiatul în vacanță, în Zakinthos (Grecia).

Vezi mai multe imagini în galeria foto

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni