• PRO TV
  • Jador a recunoscut care este motivul despărțirii de Alexandra Dobia:„Las orice femeie pentru...”

Jador a recunoscut care este motivul despărțirii de Alexandra Dobia:„Las orice femeie pentru...”

Jador a recunoscut care este motivul despărțirii de Alexandra Dobia:„Las orice femeie pentru...”

Jador a dezvăluit adevăratul motiv al separării de Alexandra Dobia, femeia alături de care își dorea să se căsătorească.

Jador și Alexandra au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de un an de zile, deși au ținut relația ascunsă o bună bucată de timp. Recent, cei doi și-au oficializat relația și s-au afișat tot mai des împreună, ba chiar tânăra a venit în România să-și vadă iubitul.

În urmă cu câteva zile, Jador a anunțat că povestea de dragoste cu Hoder a ajuns la final, precizând că a fost o decizie grea pentru amândoi și a cerut discreție.

„Bună, oameni buni! Eu și Hoder am decis să o luăm pe drumuri separate! A fost o decizie foarte dificilă pentru amândoi. Așa că vă mulțumesc pentru susținere, pentru fiecare like, comentariu de încurajare.

Sper că înțelegi că am luat-o în direcții diferite și să ne acordați spațiul necesar pentru tranziția care va urma după această despărțire. Vă mulțumesc pentru înțelegere și Doamne ajută!”, a spus Jador, pe Instagram.

La momentul respectiv, manelistul nu a oferit prea multe detalii despre ruptura dintre ei, însă, acum, a dezvăluit care este motivul pentru care au decis să meargă pe drumuri diferite.

„Mă simt iubit de mii de suflete, ei sunt toată puterea mea. Nu pot alege între ei și tine, căci fără ei nici eu n-aș fi existat. Vă iubește, Jadorul vostru, știți că eu sunt al vostru și toată viața voi fi. Las orice femeie pentru voi. Atât! S-a pus stop. Ca să înțelegeți de ce m-am despărțit.”, a mărturisit Jador, pe TikTok.

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni