• PRO TV
  • Ce a răspuns Margareta Pâslaru când a fost întrebată: ”Sunteți conștientă că sunteți o legendă vie?”

Ce a răspuns Margareta Pâslaru când a fost întrebată: ”Sunteți conștientă că sunteți o legendă vie?”

Ce a răspuns Margareta Pâslaru când a fost întrebată: ”Sunteți conștientă că sunteți o legendă vie?”

La vârsta de 80 de ani, artista Margareta Pâslaru rămâne una dintre cele mai populare artiste din România și nu de mult aceasta a scos un nou album la ROTON, „Timpul nu moare - 65 de ani în showbiz".

Prin acest disc nou, cântăreața și actrița Margareta Pâslaru aniversează, așa cum anunță și titlul albumului, șase decenii și jumătate de activitate neîntreruptă - „Timpul nu moare - 65 de ani în showbiz". Invitată la Tic Talk cu Oana Tache, de la Virgin Radio, artista a declarat că încasările vor fi redirecționate spre o cauza nobilă - Ambulanța pentru monumente, unul dintre proiectele pe care Margareta Pâslaru le susține. ”Sunt tineri arhitecți care fac minuni în toată țara și m-a impresionat extraordinar ce am aflat pe Facebook despre ei.   

În cadrul aceluiași interviu, artista a fost întrebată: ”Sunteți conștientă cu sunteți o legendă vie?”. 

”Nu am timp să mă gândesc la aceste lucruri. Sunt bucuroasă pentru faptul că pot să lucrez. Mă trezesc de dimineață cu o idee și - fuga - la Andrei Kerestely la telefon: mai am o piesă! Este o pasiune, pur și simplu”.

Recent, pe contul oficial de Facebook, Loredana Groza, o altă mare doamnă a muzicii din România, i-a transmis un mesaj public Margaretei Pâslaru: ”Tu ai fost prima cântăreață din viața mea!!! Te iubesc și te admir de când mă știu!”.


Foto: Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni