• PRO TV
  • Cine va suporta toate cheltuielile pentru pagubele produse de exploziile de la stația GPL din Crevedia

Cine va suporta toate cheltuielile pentru pagubele produse de exploziile de la stația GPL din Crevedia

Cine va suporta toate cheltuielile pentru pagubele produse de exploziile de la stația GPL din Crevedia

În urma exploziilor care s-au produs, sâmbătă seară, la stația GPL din Crevedia, opt case au fost distruse și alte 20 au suferit pagube. Localnicii nu se pot întoarce, încă, în locuințele lor.

Cum vor putea fi despăgubiți locuitorii din Crevedia care au rămas fără locuințe, în urma exploziilor de la stația GPL

Exploziile de la stația GPL au provocat pagube majore, mulți dintre locuitorii din Crevedia au pleca, în seara exploziei, doar cu hainele de pe ei. Totodată, această tragedie a lăsat în urmă un val de durere. Două persoane au murit și alte 56  au fost rănite. Multe dintre victimele acestei tragedii au fost internatele la spitalele de specialitate din Capitală, în timp ce alte câteva au fost transferate la spitalele din străinătate.

Potrivit Wowbiz.ro, Adrian Cuculis a explicat în ce constă acest proces și că cel mai probabil patronii firmei GPL sunt buni pe plată pentru cele întâmplate.
 
Mai mult, dacă oamenii aveau deja asigurări la case, atunci firma de asigurări se va ocupa de tot și situația pentru ei ar putea fi simplificată.
 
"În principal, fiind vorba despre o firmă mare, o firmă care va fi cercetată alături de administratori pentru diferite infracțiuni, scopul lor va fi acela de a plăti toate distrugerile respective și de a rezolva problema cât se poate de rapid, în așa fel în cât să constituie circumstanță atenuantă faptul că au acoperit prejudiciul material.

În dosarul penal, cred că se impune instituirea unor sechestre urgente asiguratorii, în așa fel în cât să ne asigurăm că oamenii aceștia nu își înstrăinează într-un fel sau altul bunurile, iar la finalul anchetei, urmării penale, teoretic să își recupereze și banii pe care i-au plătit pentru imobilele respective sau dacă aveau asigurare, atunci nu o să mai fie treaba lor, asigurarea o să preia practic totul", a explicat Adrian Cuculis, potrivit sursei citate.
 
Adrian Cuculis este de părere că cei afectați de cele întâmplate ar trebui să facă un demers colectiv prin care ar trebui să se constituie parte civilă în dosarul penal și să solicite Parchetului un sechestru asiguratoriu.
 
"Ce cred eu că ar trebui făcut urgent, toți cei care sunt păgubiți acolo ar trebui să facă un demers chiar colectiv, prin care să solicite Parchetului luarea unui sechestru asigurator și să se constituie părți civile în acel dosar penal", a mai explicat Adrian Cuculis.

Sursă foto: Știrile PROTV, Agerpress, semnal.eu/ facebook

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni